foto

James H. Spencer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 Útok z hlubin
2014 Warriors (TV film)
2009 Americká děvčata: Odvážná Chrissa
2008 Oko
2006 Holky v balíku
2004 Princ a já
2002 Astronauts (TV film)
2001 Autokino Plameňák (TV film)
Dobrák Dan (TV film)
1999 Černá Carmen Dorothy Dandridge (TV film)
1997 Tanec na vlnách
1995 Jako štvaná zvěř
1994 Blankman
Sám doma a bohatý
1993 Journey to the Center of the Earth (TV film)
Vražedný computer
1992 Smrtonosná zbraň 3
1990 Gremlins 2
1989 Lidé z předměstí
1987 Vnitřní vesmír
1984 Gremlins
1982 Not in Front of the Children (TV film)
Poltergeist
1981 Lampasy
Závod s časem
1980 Die Laughing
1977 Fire Sale

TV seriály

2019 Magnum P.I. (TV seriál)
Day of the Viper (S01E13)
Winner Takes All (S01E12)
Nowhere to Hide (S01E11)
2018 Magnum P.I. (TV seriál)
Bad Day to Be a Hero (S01E10)
The Ties That Bind (S01E09)
Die He Said (S01E08)
další epizody (4)
2016 Notorious (TV seriál)
Chase (E07)
Kept and Broken (E06)
Missing (E05)
další epizody (6)
2013 Poslední základna (TV seriál)
Controlled Flight Into Terrain (E13)
The Pointy End of the Spear (E12)
Damn the Torpedoes (E11)
2012 Poslední základna (TV seriál)
Blue Water (E10)
Cinderella Liberty (E09)
Big Chicken Dinner (E08)
další epizody (10)
2006 Ztraceni (TV seriál)
Jeden z nich (S02E14)
Dlouhej podfuk (S02E13)
Oheň a voda (S02E12)
další epizody (5)
2005 Ztraceni (TV seriál)
Co udělala Kate (S02E09)
Střet (S02E08)
Těch druhých 48 dní (S02E07)
další epizody (9)
2001 The Beast (TV seriál)
1978 King (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2008 Oko

Režijní filmografie

TV seriály

1996 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
The Kidnapper (S07E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace