Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malý Richie je nejbohatší dítě na světě. Má vše, nač si vzpomene. Soukromou restauraci McDonald, psa Dolara a Claudii Schiffer jako osobní trenérku aerobiku. Něco mu však přece jen chybí, a to pár opravdu dobrých kamarádů. Při zahájení provozu nové otcovy továrny si všimne party, hrající na blízkém plácku baseball. Zatímco rodiče, kteří odletěli na večeři s anglickou královnou, musí nouzově přistát na moři po výbuchu bomby, pozve věrný komorník Cadbury partu z plácku do přepychového sídla. Příjemný večer Richiemu pokazí nejprve zjištění, že komorník dětem za návštěvu zaplatil, a vzápětí zpráva, že jeho rodiče zmizeli. Bombu umístil do letadla osobní strážce pracující pro Van Dougha, který se tak chce zmocnit obrovského majetku. Zbývá odstranit ještě Richieho. To však bude mnohem obtížnější, než by se na první pohled zdálo. Richie se totiž s Cadburym a partou z plácku pustí do boje a po dramatické bitvě, vedené poněkud netradičními prostředky, dokáže slavně zvítězit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (308)

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Sám doma 1, super. Sám doma 2 - horší, ale pořád docela dobrý film. Ale tohle? Toto možná pobaví malé děti, ale ne většinu lidí. Culkin už je ohraný a taky výměna všech herců a udělání z Culkina zbohatlíka není moc dobrý nápad. A celé to není reálné, spíše místy až trapárna... Nenene, tohle teda fakt ne. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

český názov parazituje na úspechu série sám doma (a to robí v podstate i tento film), inak ide o adaptáciu u nás neznámeho komixu richie rich (postava richieho sa objavila i v jednom diele simpsonovcov). culkin je tu klasicky otravný a neznesiteľný ako i všetko ostatné v tomto filme. je to strašná nuda (existujú však i horšie filmy). ()

Reklama

uiu 

všechny recenze uživatele

Když jsem byla malá, tak mě vždy udivovalo, proč se to jmenuje Sám doma, když to není o Kevinovi z původního Home Alone, ale jen tam hraje ten samý herec. Tenkrát dávali na Cartoon Network seriál Richie Rich o bohatém chlapci a jeho eskapádách se psem Dollarem a tato spojitost mi dávala více smysl. Proč se český distributor odvážil k tak hloupému kroku pojmenovat film podle vysoce úspěšné komedie, ačkoliv s ní má společného jen hlavního herce? Naprosto ubohé parazitování. Film sám o sobě je hodně slabý a Macaulay Culkin v něm bohužel jen dokázal, že je přeceňovaná dětská hvězda. ()

mrclTV 

všechny recenze uživatele

Keď som si myslel, že séria Sám doma nemôže byť horšia, dorazil ma tento kúsok. Nielenže je Culkin nesympatický ale je aj nesymaticky bohatý (asi to bol zámer tvorcov, škoda, nechytil ma). Opäť to isté ako predtým, len kulisy sa tvária drahšie a na záver nesmie chýbať plytké moralizovanie na tému priateľstva. Raz vidiet a nikdy viac. ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Tohle nemá s původním Sám doma nic společného... teda až na hlavního představitele. Snaha českých producentů, kteří ve snaze zvýšit návštěvnost to tak pojmenovali, je trapná. Dle mého názoru to ale celkovému hodnocení snímku uškodilo. Ve srovnání s kultem Sám doma dostane na frak. Nicméně pořád jde o fajn zábavný rodinný film a navíc má velmi milou pointu. Kdyby se to jmenovalo u nás nějak jinak, vsadím se, že by to mělo i tady vyšší čísla. Za mě jsou to pohodové tři hvězdy a dobrá zábava na jeden večer. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (7)

  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 38,1 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 76 mil. (NIRO)
  • Pohádkový zámek rodiny Richových je ve skutečnosti Biltmore House, který byl ve druhé půlce devatenáctého století vybudován železničním magnátem Georgem Washingtonem Vanderbiltem. Je často označován za největší soukromý dům na území USA. (DexMASTER094)

Reklama

Reklama