foto

Jerry Fleming

  • nar. 30.10.1962 (57 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2019 Plán útěku 3
2015 The Vatican Tapes
2013 Našrot
2012 Bad Girls (TV film)
Trigger
2011 Honey 2
2010 Day One (TV film)
2009 Gamer
Zastav a nepřežiješ 2 - Vysoké napětí
2008 Patologie
2007 Oběť: Lovec krve
Vím, kdo mě zabil
2006 Alibi
Zastav a nepřežiješ
2005 Spoušť
2004 Překročit všechna pravidla
2002 Zuřící proměna (TV film)
2001 Bytost z hlubin (TV film)
Stvoření monstra (TV film)
Zelený drak
Zánik světa (TV film)
1999 Big Brass Ring, The
Co vlastně ženy chtějí?
Zuřivost
Ďábelská hra
1998 Jidášův polibek
Johnny Skidmarks
Půlnoc nikdy nekončí
1997 Executive Power
The Dukes of Hazzard: Reunion! (TV film)
1996 Amityville: Dollhouse
Hra o život
She Cried No (TV film)
Soukromé očko
1995 Black Day Blue Night
Live Nude Girls

TV seriály

2020 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Designated Driver (S08E10)
In Full Flight (S08E09)
Threnody(s) (S08E08)
další epizody (4)
2017 Imposters (TV seriál)
My So-Called Wife (S01E01)
Posedlý pomstou (TV seriál)
I Surrender (S01E10)
Gone (S01E09)
Leah (S01E08)
další epizody (10)
2015 Proof (TV seriál)
Tsunami: Part Two (E10)
Tsunami: Part One (E09)
Reborn (E08)
další epizody (9)
2014 Jak přežít rozvod (TV seriál)
Mixology (TV seriál)
Tom & Maya (E01)
2010 Žalobce a obhájce (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky