foto

Robert Wilfort

  • nar. 20.4.1977 (41 let)
    Porthcawl, Wales, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Last Summer
2016 Grimsby
Lovec: Zimní válka
2015 Identicals
Vzmuž se
2014 A Wonderful Christmas Time
2010 D.O.A (TV film)
2008 Já a Orson Welles
2005 Friends and Crocodiles (TV film)
Harry Potter a Ohnivý pohár
2004 Libertin
Život a smrt Petera Sellerse
2003 Lucky Jim (TV film)
Velitelka (TV film)
2002 Všechno nebo nic
1999 Blonde Bombshell, The (TV film)

TV seriály

2017 Endeavour (TV seriál)
Lazaret (S04E03)
2016 Power Monkeys (TV seriál)
Dickensian (TV seriál)
Epizoda 20 (E20)
Epizoda 19 (E19)
Epizoda 18 (E18)
další epizody (11)
2015 Dickensian (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
Jekyll a Hyde (TV seriál)
The Harbinger (E01)
Wolf Hall (TV seriál)
Naprostý miláček (E02)
Kouzlo s třemi kartami (E01)
2012 Citizen Khan (TV seriál)
2010 Persuasionists, The (TV seriál)
White Van Man (TV seriál)
Ashes to Ashes (TV seriál)
Epizoda 5 (S03E05)
2009 Campus (TV seriál)
Gavin & Stacey (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
2008 Gavin & Stacey (TV seriál)
Christmas Special (S02E08)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
2007 Gavin & Stacey (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
M.I.High (TV seriál)
Skins (TV seriál)
Maxxie and Anwar (S01E06)
Sid (S01E05)
Cassie (S01E02)
2006 Pulling (TV seriál)
2005 Brief Encounters (TV seriál)
Báječní lidé (TV seriál)
2003 Grass (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Comedy Lab (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1991 Murder Most Horrid (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace