foto

Chris Wimble

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2007 Good Samaritan, The (TV film)
2003 Stav mysli (TV film)
1999 Plastic Man (TV film)
1997 Bright Hair (TV film)
Světlo z ohně
1995 Nevinné lži
Červencová slavnost
1992 Double Vision (TV film)
1991 Bezbranná
Černobyl (TV film)
1989 And a Nightingale Sang (TV film)
Vrahové mezi námi: Příběh Simona Wiesenthala (TV film)
1988 Trestní zákon
1987 Charing Cross Road č. 84
Samé lži (TV film)
1985 Městečko Wetherby
1980 'Tis Pity She's a Whore (TV film)

TV seriály

2008 Invisibles, The (TV seriál)
Foylova válka (TV seriál)
Zlomené duše (S06E02)
2007 Případy advokáta Kingdoma (TV seriál)
2003 Zločiny v zahradách (TV seriál)
2002 Odvrácená tvář hor (TV seriál)
2001 Hercule Poirot (TV seriál)
Vražda v Mezopotámii (S08E02)
Zlo pod sluncem (S08E01)
2000 Desáté království (TV seriál)
1997 Crime Traveller (TV seriál)
1995 Štěnice (TV seriál)
1994 Cesta (TV seriál)
1993 Year in Provence, A (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Zrcadlo mrtvého muže (S05E07)
Dobrodružství italského šlechtice (S05E05)
Žlutý iris (S05E03)
další epizody (4)
1990 Jeeves and Wooster (TV seriál)
1986 Screenplay (TV seriál)
1984 Charlie (TV seriál)
1982 Smiley's People (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
The Chinese Detective (TV seriál)
1980 Pride and Prejudice (TV seriál)
1979 Tinker, Tailor, Soldier, Spy (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
Nicholas Nickleby (TV seriál)
Target (TV seriál)
1975 Survivors (TV seriál)
1974 Fall of Eagles (TV seriál)
1973 Murder Must Advertise (TV seriál)
1972 Clouds of Witness (TV seriál)
1969 Paul Temple (TV seriál)
The Liver Birds (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace