foto

Pamela Hayden

  • nar. 28.11.1953 (63 let)
    USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Simpsons Ride, The
2007 Simpsonovi ve filmu
2004 Party Wagon (TV film)
1999 V kůži Johna Malkoviche
1991 Taková normální láska
1978 More Than Friends (TV film)

TV seriály

2017 Simpsonovi (TV seriál)
Dogtown (S28E22)
Moho House (S28E21)
Looking for Mr. Goodbart (S28E20)
další epizody (5)
2016 Simpsonovi (TV seriál)
The Nightmare After Krustmas (S28E10)
The Last Traction Hero (S28E09)
Dad Behavior (S28E08)
další epizody (23)
2015 Simpsonovi (TV seriál)
Bartovo chlapectví (S27E09)
Cesta ke slávě (S27E08)
Lisa dobývá svět (S27E07)
další epizody (22)
2014 Simpsonovi (TV seriál)
Vánoční vyhazov (S26E09)
Kapela otců (S26E08)
Učitel mučitel (S26E07)
další epizody (23)
2013 Simpsonovi (TV seriál)
Vzpomínky na bílé Vánoce (S25E08)
Žlutá pomsta (S25E07)
Školní lavice a pravice (S25E06)
další epizody (22)
2012 Simpsonovi (TV seriál)
Panu Burnsovi s láskou (S24E08)
Den, kdy se ochladila Země (S24E07)
Ve Springfieldu roste strom (S24E06)
další epizody (21)
2011 Simpsonovi (TV seriál)
Duch Vánoc příštích (S23E09)
Krustyho comeback (S23E08)
Muž v modrých flanelových kalhotách (S23E07)
další epizody (21)
2010 Simpsonovi (TV seriál)
Krycí jméno Donnie Špekoun (S22E09)
Předvánoční hádky (S22E08)
Lepší holub v hrsti než pes v boudě (S22E07)
další epizody (24)
2009 Simpsonovi (TV seriál)
Bratříčku, kde jsi? (S21E08)
Čarodějky ze Springfieldu (S21E07)
Rošťárny bez konzervantů (S21E06)
další epizody (20)
2008 Simpsonovi (TV seriál)
Burns a včely (S20E08)
MyPody a sousedi (S20E07)
Homer a Lisa ve při (S20E06)
další epizody (17)
2007 Simpsonovi (TV seriál)
Pohřeb nepřítele (S19E08)
Manželé a podnikatelky (S19E07)
Sirotek Milhouse (S19E06)
další epizody (20)
2006 Simpsonovi (TV seriál)
Kill Gil - první a druhý díl (S18E09)
Parťáci (S18E08)
Umění na špejli (S18E07)
další epizody (20)
2005 Simpsonovi (TV seriál)
Simpsonovské vánoční skazky (S17E09)
Taliján Bob (S17E08)
Pomsta červených rajčátek (S17E07)
další epizody (22)
2004 Simpsonovi (TV seriál)
Komiksák a Chlapeček (S16E05)
Noci s nepřítelem (S16E03)
Ve válce sporáků je vše dovoleno (S16E02)
další epizody (17)
2003 Simpsonovi (TV seriál)
Patnácté Vánoce u Simpsonů (S15E07)
Rychle a srstnatě (S15E05)
Obtěžoval jsem anglickou královnu (S15E04)
další epizody (20)
2002 Simpsonovi (TV seriál)
Kdo chce zabít Homera? (S14E06)
Zkáza domu Simpsonů (S14E05)
Veliká Marge (S14E04)
další epizody (21)
2001 Lloyd in Space (TV seriál)
Simpsonovi (TV seriál)
Malověrná Líza (S13E06)
Telecí léta (S13E05)
Zamilovaný Burns (S13E04)
další epizody (18)
2000 Simpsonovi (TV seriál)
Skinnerova zkouška sněhem (S12E08)
Muž, který věděl příliš mnoho (S12E06)
Homer versus důstojnost (S12E05)
další epizody (16)
1999 Simpsonovi (TV seriál)
Hračka snů (S11E09)
Marge jako rukojmí (S11E08)
Všechna sláva, polní tráva (S11E06)
další epizody (18)
1998 Simpsonovi (TV seriál) - herec, a.z.
Střet s mafií (S10E09)
Líza má jedničku (S10E07)
Dojezdy pro hvězdy (S10E05)
další epizody (20)
1997 Batman (TV seriál)
Přestávka (TV seriál)
Simpsonovi (TV seriál)
Zázrak na Evergreen Terrace (S09E10)
Marge prodává nemovitosti (S09E09)
Líza skeptik (S09E08)
další epizody (20)
1996 Arnoldovy patálie (TV seriál)
Simpsonovi (TV seriál)
Hurikán Ned (S08E08)
Lízino rande s blbostí (S08E07)
Rozdělený Milhouse (S08E06)
další epizody (19)
1995 Neuvěřitelná dobrodružství Rudly a Koumáka (TV seriál)
Simpsonovi (TV seriál)
Nemáš se čím chlubit, Marge (S07E11)
Slavnostní epizoda (S07E10)
Poslední šance Leváka Boba (S07E09)
další epizody (23)
1994 Simpsonovi (TV seriál)
Strach z létání (S06E11)
Dědeček versus sexuální ochablost (S06E10)
Zvrhlík Homer (S06E09)
další epizody (22)
Veselé obludy (TV seriál)
1993 Chůva k pohledání (TV seriál)
Simpsonovi (TV seriál)
Jak jsem se přestal bát aneb Legalizace hazardu ve Springfieldu (S05E10)
Poslední pokušení Homera Simpsona (S05E09)
Bart táborníkem (S05E08)
další epizody (15)
Zbrklík (TV seriál)
1992 Simpsonovi (TV seriál)
Lízino první slovo (S04E10)
Pan Pluhař (S04E09)
Nová holka v ulici (S04E08)
další epizody (11)
1991 Simpsonovi (TV seriál)
Hromská sobota (S03E09)
Cena lásky (S03E08)
Jaký otec, takový klaun (S03E06)
další epizody (15)
1990 Simpsonovi (TV seriál)
Za všechno může televize (S02E09)
Ďábelský Bart (S02E08)
Homer maskotem (S02E05)
další epizody (14)
1989 Simpsonovi (TV seriál)
Vánoce u Simpsonových (S01E01)
1986 Designing Women (TV seriál)
1984 Snorks, The (TV seriál)
Turbo Teen (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1979 Studs Lonigan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace