foto

Harry Landis

  • nar. 25.11.1931 (86 let)
    Stepney, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Na hraně zítřka
2001 Objevení nebes
1989 Hranice šílenství
1984 Zámožná žena (TV film)
1974 Výkupné
1973 Soap Opera in Stockwell (TV film)
1964 Práskači
1963 Billy lhář
Calculated Risk
Doktor v nesnázích
The Small World of Sammy Lee
1962 Nejdelší den
Private Potter
1959 Desert Mice
Operation Bullshine
1958 Dunkirk
Further Up the Creek
1957 Hořké vítězství

TV seriály

2014 Páteční večeře (TV seriál)
The Big Day (S03E06)
Mr Morris Returns (S03E03)
2012 Way to Go (TV seriál)
Páteční večeře (TV seriál)
Pan Morris (S02E02)
2007 M.I.High (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Moje rodina (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1995 Johnny a duchové (TV seriál)
1994 Vzpomínky na Sherlocka Holmese (TV seriál)
1993 Every Silver Lining (TV seriál)
Goodnight Sweetheart (TV seriál)
1990 Jeeves and Wooster (TV seriál)
1989 Stay Lucky (TV seriál)
1988 You Rang, M'Lord? (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
Howard's Way (TV seriál)
Screen One (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Bottle Boys (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1982 Father Charlie (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1980 The Enigma Files (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1978 Hazell (TV seriál)
1977 Premiere (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
1973 Black and Blue (TV seriál)
Warship (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1971 Fenn Street Gang, The (TV seriál)
Jason King (TV seriál)
You're Only Young Twice (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Softly Softly: Task Force (TV seriál)
1967 Man in a Suitcase (TV seriál)
1966 George and the Dragon (TV seriál)
1965 Londoners (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
Fire Crackers (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Crane (TV seriál)
Espionage (TV seriál)
First Night (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
The Indian Tales of Rudyard Kipling (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
Drama 61-67 (TV seriál)
Jacks and Knaves (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
The Rag Trade (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
The Odd Man (TV seriál)
1959 International Detective (TV seriál)
Interpol Calling (TV seriál)
ITV Sunday Night Drama (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
1958 About Religion (TV seriál)
1957 Overseas Press Club - Exclusive! (TV seriál)
Theatre Night (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
Quatermass II (TV seriál)

Dokumentární

2010 Many Faces of..., The (TV seriál)

TV pořady

1972 Whodunnit? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace