foto

Matthew Robert Kelly

  • nar. 22.12.1972 (46 let)
    Ottawa, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Way of the Wicked
2011 A Mile in His Shoes (TV film)
2010 Bez šance
Sedm smrtelných hříchů (TV film)
2009 Angel and the Bad Man (TV film)
Dům (TV film)
2008 Zlost
2005 After Tomorrow
2003 Invitation, The
Sister Blue
1999 Little Boy Blues
1997 Vyděrači
1996 Oni (TV film)
1995 Vězeňský kovboj (TV film)
1994 Legenda o vášni
1993 Kokosy na sněhu

TV seriály

2014 The Flash (TV seriál)
2013 Zajatci předměstí (TV seriál)
Yakult Leader (S02E11)
2009 Hranice nemožného (TV seriál)
Noc vytoužených úlovků (S02E02)
Lovci duchů (TV seriál)
The Curious Case of Dean Winchester (S05E07)
2008 Hlídka (TV seriál)
2003 Mrtví jako já (TV seriál)
Noční ptáci (S01E12)
Živá mrtvá dívka (S01E02)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)
1999 Beggars and Choosers (TV seriál)
1998 Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)

Producentská filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace