foto

Matthew Robert Kelly

  • nar. 22.12.1972 (47 let)
    Ottawa, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Way of the Wicked
2011 A Mile in His Shoes (TV film)
2010 Bez šance
Sedm smrtelných hříchů (TV film)
2009 Angel and the Bad Man (TV film)
Dům (TV film)
2008 Zlost
2005 After Tomorrow
2003 Invitation, The
Sister Blue
1999 Little Boy Blues
1997 Vyděrači
1996 Oni (TV film)
1995 Vězeňský kovboj (TV film)
1994 Legenda o vášni
1993 Kokosy na sněhu

TV seriály

2014 The Flash (TV seriál)
2013 Zajatci předměstí (TV seriál)
Yakult Leader (S02E11)
2009 Hranice nemožného (TV seriál)
Noc vytoužených úlovků (S02E02)
Lovci duchů (TV seriál)
Podivuhodný příběh Deana Winchestera (S05E07)
2008 Hlídka (TV seriál)
2006 Mrtvá zóna (TV seriál)
Lotto Fever (S05E06)
2003 Mrtví jako já (TV seriál)
Noční ptáci (S01E12)
Živá mrtvá dívka (S01E02)
2000 Andromeda (TV seriál)
1999 Beggars and Choosers (TV seriál)
1998 Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)

Producentská filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky