foto

William Watson

  • nar. 5.10.1938
  • zem. 5.11.1997 (59 let)
    Kauai, Hawaii, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Ostrov živých
1982 Meč a čaroděj
1980 Herschel drtí faraony
1978 Stingray
1977 Force of Evil (TV film)
Smutní hrdinové
1976 Passover Plot, The
1975 Man on the Outside (TV film)
1973 Executive Action
The Mack
1972 Chatova země
1971 Lov
Strážce zákona
1967 V žáru noci
1965 Girl on a Chain Gang

TV seriály

1980 Contender, The (TV seriál)
Magnum (TV seriál)
When the Whistle Blows (TV seriál)
1979 The Dukes of Hazzard (TV seriál)
The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Kořeny (TV seriál)
Tales of the Unexpected (TV seriál)
Young Dan'l Boone (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)
1974 Chopper One (TV seriál)
The Manhunter (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Všední den (S03E12)
1973 Kojak (TV seriál)
The New Perry Mason (TV seriál)
1972 The Rookies (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
1967 Neúplatný (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1966 The Rat Patrol (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace