foto

Jonathan Glazer

  • nar. 26.3.1965 (56 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Zajímavosti o tvůrci (2)

  • Zrození (2004)

    - Scenárista Milo Addica a režisér Jonathan Glazer často psali scénář den před natáčením, což bylo pro herce velmi náročné. (Terva)

  • Zrození (2004)

    - Režisér Jonathan Glazer, řekl, že už při psaní scénáře neměl zájem o strašidelný nebo paranormální příběh. Chtěl něco jako pohádku o věčné lásce a o tajemství srdce. (Terva)

Režijní filmografie

Filmy

2020 Strasbourg 1518 (TV film)
2019 The Fall
2013 Pod kůží
2004 Zrození
2000 Sexy bestie

Dokumentární

2005 The Work of Director Jonathan Glazer (video kompilace)

Hudební videoklipy

2006 Massive Attack: Live With Me (hudební videoklip)
1998 UNKLE feat. Thom Yorke: Rabbit In Your Headlights (hudební videoklip)
1997 Nick Cave & the Bad Seeds - Into My Arms (hudební videoklip)
Radiohead - Karma Police (hudební videoklip)
1995 Massive Attack: Karmacoma (hudební videoklip)

Video kompilace

2001 Massive Attack: Eleven Promos (video kompilace)
1998 Radiohead: 7 Television Commercials (video kompilace)

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Strasbourg 1518 (TV film)
2019 The Fall
2013 Pod kůží
2004 Zrození

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce