foto

Richard Warner

  • nar. 24.5.1911
    Congerstone, Leicester, Leicestershire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 14.1.1989 (77 let)
    Kent, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Dream Demon
1987 Maurice
1983 Praying Mantis (TV film)
1980 Murphy's Stroke (TV film)
1976 Escape from the Dark
1975 Zlatá lest
1972 Jindřich VIII. a jeho šest žen
1971 Marie Stuartovna, královna Skotska
1969 Possessed, The (TV film)
1968 Strange Affair, The
1967 The Mummy's Shroud
1965 Mr. Brown Comes Down the Hill
1963 On the Run
1962 The Share Out
1961 Never Back Losers
1960 Městečko prokletých
1958 Moonraker, The
Strange World of Planet X, The
The Square Peg
1955 Contrabando
1954 Green Scarf, The
1953 Příběh Gilberta a Sullivana
1949 Golden Arrow
1947 Boys in Brown (TV film)
Frieda

TV seriály

1985 Mistress, The (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1977 Midnight Is a Place (TV seriál)
1975 The Fight Against Slavery (TV seriál)
The Secret Garden (TV seriál)
1974 Father Brown (TV seriál)
Stars Look Down, The (TV seriál)
1973 The Tomorrow People (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
Warship (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Spy Trap (TV seriál)
Spyder's Web (TV seriál)
1971 Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
The Onedin Line (TV seriál)
1970 Crime of Passion (TV seriál)
Man at the Top (TV seriál)
1969 The Inside Man (TV seriál)
1968 Tom Grattan's War (TV seriál)
1966 The Rat Catchers (TV seriál)
1965 Public Eye (TV seriál)
1963 Espionage (TV seriál)
Teletale (TV seriál)
The Human Jungle (TV seriál)
The Sentimental Agent (TV seriál)
1962 Man of the World (TV seriál)
Silent Evidence (TV seriál)
Studio 4 (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
The Scales of Justice (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Jango (TV seriál)
Sir Francis Drake (TV seriál)
The Arthur Askey Show (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
The Treasure Seekers (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Danger Man (TV seriál)
On Trial (TV seriál)
Somerset Maugham Hour (TV seriál)
The Cheaters (TV seriál)
Theatre 70 (TV seriál)
1959 International Detective (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
World Theatre (TV seriál)
1958 William Tell (TV seriál)
1956 Boyd Q.C. (TV seriál)
Whack-O! (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1954 Fabian of the Yard (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1961 Biography (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace