foto

Steve Saklad

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2021 Barb and Star Go to Vista Del Mar
2018 Hlavní kandidát
2016 Jak přežít single
2014 22 Jump Street
2013 Prodloužený víkend
2012 Zjevení
2011 Mupeti
2009 Lítám v tom
Stáhni mě do pekla
2008 Správná volba
2007 Juno
Pride
2005 Děkujeme, že kouříte
Stín zabijáka
1999 Žít (TV film)

TV seriály

2019 Grand Hotel (TV seriál)
Pilot (E01)
2016 Star (TV seriál)
2015 Empire (TV seriál)
Pilot (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky