foto

Jan Fiala

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Kluci z hor
2017 Dobrodruzi
2016 Zločin v Polné (TV film)
2004 Napola: Hitlerova elita
1989 Dědek Bárta (TV film)
Starosta má starosti (TV film)
1988 Průšvih jako hrom (TV film)
1985 Případ Platfus (TV film)

TV seriály

2019 Jak si nepodělat život (TV seriál)
Můj bezvadnej život (E03)
Živé terče (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2018 Rédl (TV seriál)
Děs (E04)
Ivana (E03)
Vzteklina (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Epilog (S03E13)
2004 Pojišťovna štěstí (TV seriál)
1992 Uctivá poklona, pane Kohn (TV seriál)
1987 Počkej si na bílé štěstí (TV seriál)
Pavel (E04)
Yveta (E03)
Klára (E02)
další epizody (4)
1985 Třetí patro (TV seriál)
Patent (E04)
Dopis (E03)
Zeď (E02)
další epizody (4)

Dokumentární

2015 Sám v muzeu (TV seriál)

Divadelní záznam

2009 Mona Lisa (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky