foto

Henry Yuk

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Nepolapitelní
2013 Hotel Pennsylvania
2010 Seznamte se, Monica Velour
Čarodějův učeň
2009 Dobré srdce
Une Aventure new-yorkaise (TV film)
2007 Year of the Fish
2006 Skrytá identita
2005 Brooklynští humři
2002 Chodím s Lucy
Winning Girls Through Psychic Mind Control
1999 Ryba ve vaně
1998 Lulu na mostě
1997 Kundun
1995 Polibek smrti
1994 Zlatokop
1989 Identity Crisis
1988 Nenechavé prsty
1987 Zlaté časy rádia
1985 Murder: By Reason of Insanity (TV film)
Poslední drak
1984 C.H.U.D.
Papež z Greenwich Village
1981 Očitý svědek

TV seriály

2019 Bojovník (TV seriál)
There's No China in the Bible (S01E02)
2018 Iron Fist (TV seriál)
Terč: Iron Fist (S02E04)
Tohle město není na výpal (S02E02)
Iron Fist zuří (S02E01)
Marvel's Luke Cage (TV seriál)
Neštvi mě (S02E12)
Stvořitel (S02E11)
2017 Iron Fist (TV seriál)
Paní všech muk (S01E09)
2016 The Tick (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2012 Okrsek 22 (TV seriál)
Pilot (E01)
2009 Sestřička Jackie (TV seriál)
2006 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Odplata (S05E12)
2004 Rodina Sopránů (TV seriál)
Citová osvěta (S05E06)
2003 Chappelle's Show (TV seriál)
2001 100 Centre Street (TV seriál)
2000 Deadline (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
Spring Forward, Fall Back (S01E19)
1997 Dellaventura (TV seriál)
Zákon a pořádek (TV seriál)
We Like Mike (S07E20)
1996 Cosby (TV seriál)
1989 Gideon Oliver (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky