foto

Greg Wrangler

  • nar. 20.10.1966 (52 let)
    Tarrytown, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Bob Steel
1999 Sorceress II: The Temptress
1998 God, Sex & Apple Pie
1995 Barefoot Executive, The (TV film)
Dead Weekend (TV film)
Venus Rising
1994 Ocelová aréna
Undercover Angel
1993 Mumie žije
1991 Runestone
Žádné tajnosti
1990 Barbarian Queen II: Empress Strikes Back, The
1985 O.C. a Stiggs

TV seriály

2013 Havaj 5-0 (TV seriál)
Skandál (S03E14)
2010 Událost (TV seriál)
2007 Pravidla zasnoubení (TV seriál)
2006 Hrdinové (TV seriál)
Genesis (S01E01)
Kriminálka New York (TV seriál)
Otevři a zavři (S03E06)
2005 The Inside (TV seriál)
Arrested Development (TV seriál)
Ready, Aim, Marry Me (S02E10)
2001 Západní křídlo (TV seriál)
Ellie (S02E15)
Dva z Queensu (TV seriál)
Veiled Threat (S04E09)
2000 Západní křídlo (TV seriál)
Noël (S02E10)
Přátelé (TV seriál)
Jak Ross chodil se studentkou (S06E18)
1999 Providence (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Mr. Willis of Ohio (S01E06)
Pohotovost (TV seriál)
Poslední pomazání (S06E02)
1998 V.I.P. (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Brooklyn South (TV seriál)
USA High (TV seriál)
Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Všichni starostovi muži (TV seriál)
Život s Rogerem (TV seriál)
1995 Baywatch Nights (TV seriál)
Cybill (TV seriál)
Live Shot (TV seriál)
Pan nikdo (TV seriál)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
Východiska (S02E01)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1988 Freddyho noční můry (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace