foto

Gina Torres

  • nar. 25.4.1969 (48 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Gina Torres, americká TV a filmová herečka sa narodila 25. apríla 1969 v New York City ako tretie a najmladšie dieťa kubánskoamerickým rodičom. Navštevovala „New York City's High School of Music and Art“, kde študovala spev a skončila ako mezosopranistka. Kariéru začala ako speváčka, vystupovala v opere, jazzových kapelách a spievala aj v gospelových chóroch. Herecké nadanie ukázala v muzikále „Dreamgirls“. Hrala vo viacerých televíznych seriáloch. Prvú vážnu filmovú úlohu dostala v druhej a tretej časti série Matrix po boku Laurencea Fishburnea, za ktorého sa vydala v septembri 2002. V roku 2007 sa im narodila dcéra Delilah.

Dr.Štefan "Cicis" Rencz

Herecká filmografie

Filmy

2013 Mr. Sophistication
2010 Liga spravedlivých: Krize na dvou Zemích
2009 Applause for Miss E (TV film)
Don't Let Me Drown
Washington Field (TV film)
2007 Moje žena a jiné katastrofy
Na jih od Pico
2006 Jam
V zajetí teroru
2005 Fair Game
Serenity
Soccer Moms (TV film)
2003 Matrix Reloaded
Matrix Revolutions

TV seriály

2017 Claws (TV seriál)
Fallout (S01E04)
Final Space (TV seriál)
The Catch (TV seriál)
The Birthday Party (S02E07)
The Hard Drive (S02E06)
The Bad Girl (S02E05)
další epizody (7)
Kravaťáci (TV seriál)
Divide and Conquer (S07E04)
The Statue (S07E02)
Character and Fitness (S06E16)
další epizody (5)
2016 Kravaťáci (TV seriál)
P.S.L. (S06E10)
The Hand That Feeds You (S06E09)
Borrowed Time (S06E08)
další epizody (16)
2015 Con Man (TV seriál)
Hannibal (TV seriál)
Aperitivo (S03E04)
Kravaťáci (TV seriál)
Faith (S05E10)
Uninvited Guests (S05E09)
Mea Culpa (S05E08)
další epizody (16)
2014 Hannibal (TV seriál)
Mizumono (S02E13)
Takiawase (S02E04)
Kravaťáci (TV seriál)
Gladiátoři (S04E10)
Odchod (S04E09)
Slabiny (S04E08)
další epizody (16)
2013 Hannibal (TV seriál)
Coquilles (S01E05)
Oeuf (S01E04)
Kravaťáci (TV seriál)
Zůstaň (S03E10)
Zlá víra (S03E09)
Koncovka (S03E08)
další epizody (16)
Castle na zabití (TV seriál)
Vyostřeno na nože (S05E14)
2012 Kravaťáci (TV seriál)
V poslední chvíli (S02E10)
Nečekaný obrat (S02E09)
Zpátky do minulosti (S02E08)
další epizody (10)
2011 Kravaťáci (TV seriál)
Tvrdý souboj (S01E12)
Pravidla hry (S01E11)
Fiktivní společnost (S01E10)
další epizody (12)
2010 Huge (TV seriál)
Transformers Prime (TV seriál)
Upíří deníky (TV seriál)
Bloodlines (S01E11)
2009 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
V těle boubelky (TV seriál)
Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Facts (S02E10)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Moc vody (S02E12)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Kost, která vybuchla (S04E10)
2007 Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Nutcracker (S01E10)
Super drbna (TV seriál)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Policejní vyjednavači (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Of Mice and Lem (S05E10)
Kavanaugh (S05E08)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 3: 11:00 a.m.-12:00 p.m. (S03E23)
Day 3: 3:00 a.m.-4:00 a.m. (S03E15)
Day 3: 2:00 a.m.-3:00 a.m. (S03E14)
další epizody (7)
2003 Firefly (TV seriál)
Srdce ze zlata (E13)
Poslední zpráva (E12)
Past (E11)
2002 Firefly (TV seriál)
Objekty ve vesmíru (E14)
Válečné historky (E10)
Ariel (E09)
další epizody (11)
2001 Alias (TV seriál)
Liga spravedlivých (TV seriál)
2000 Cleopatra 2525 (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
1995 Herkules (TV seriál)
Xena (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Dokumentární

2003 Here's How It Was: The Making of 'Firefly'

TV pořady

2014 Hollywood Today Live (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace