foto

Stephanie Maslansky

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2009 Loving Leah (TV film)
2005 Into the Fire (TV film)
2000 Labor Pains
1998 Broken Giant, The
Přímo do srdce
1997 A Further Gesture
Jeho a její
1996 Švábi
1989 Špatně zorganizovaná loupež
1988 Čaroděj osamělosti

TV seriály

2019 Berlínská mise (TV seriál)
The Dream of the Four Policemen (S03E05)
2018 Berlínská mise (TV seriál)
If You Swear, You'll Catch No Fish (S03E04)
The Old Lie (S03E03)
Fire Knows Nothing of Mercy (S03E02)
další epizody (4)
2017 The Defenders (TV seriál)
The Defenders (E08)
Fish in the Jailhouse (E07)
Ashes, Ashes (E06)
další epizody (7)
2016 Luke Cage (TV seriál)
2015 Daredevil (TV seriál)
Jessica Jones (TV seriál)
2014 Black Box (TV seriál)
Taxi Brooklyn (TV seriál)
2013 Nultá hodina (TV seriál)
2012 Made in Jersey (TV seriál)
Okrsek 22 (TV seriál)
2011 Ve službách FBI (TV seriál)
Na mušce (S02E16)
Hra o energii (S02E15)
Chuť pomsty (S02E14)
další epizody (7)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Osudová láska (S10E08)
Ikarův pád (S10E07)
Mrtvola v parku (S10E06)
další epizody (8)
2010 Ve službách FBI (TV seriál)
Na ráně (S02E09)
Kariérista (S02E08)
Vězňovo dilema (S02E07)
další epizody (16)
2009 Cupid (TV seriál)
Ve službách FBI (TV seriál)
Volný pád (S01E07)
Sázka na všechno (S01E06)
Ukradený portrét (S01E05)
další epizody (6)
2006 3 libry (TV seriál)
Book of Daniel, The (TV seriál)
2005 Jonny Zero: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
2003 Třetí hlídka (TV seriál)
The Price of Nobility (S04E22)
Closing In (S04E21)
In Confidence (S04E20)
další epizody (12)
2002 Třetí hlídka (TV seriál)
Crime and Punishment: Part 2 (S04E10)
Crime and Punishment: Part 1 (S04E09)
Ladies' Day (S04E08)
další epizody (19)
2001 Třetí hlídka (TV seriál)
Act Brave (S03E08)
Childhood Memories (S03E07)
He Said/She Said (S03E06)
další epizody (20)
2000 Talk to Me (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
History (S02E10)
Run of the Mill (S02E09)
Know Thyself (S02E08)
další epizody (23)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
Modern Designs for Better Living (S01E09)
History of the World (S01E08)
Impulse (S01E07)
další epizody (9)
Oz (TV seriál)
Out o' Time (S03E08)
Secret Identities (S03E07)
Cruel and Unusual Punishments (S03E06)
další epizody (8)
1990 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Dead Right (S02E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace