foto

Ann Firbank

  • nar. 9.1.1933 (87 let)
    Secunderabad, Andhra, Indie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Star Wars: Vzestup Skywalkera
2014 The Crucible
2011 In Love with Alma Cogan
2000 Esther Kahn
1999 Anna and the king
Evil Streak, An (TV film)
1989 Strapless
1988 Unkindest Cut, The (studentský film)
1987 Lionheart
1986 Zázračný lékař
1984 Cesta do Indie
1983 Nelly's Version (TV film)
1982 Znamení květiny (TV film)
1974 Pouto nejsilnější (TV film)
1972 Asylum
1971 Uťatá hlava
1969 Mord nach der Oper (TV film)
1967 Nehoda
1966 A Man Could Get Killed
1965 Drahoušek
1963 Sluha
1961 By Invitation Only (TV film)
Nothing Barred
1959 Carry On Nurse
1958 Behind the Mask
Doomsday for Dyson (TV film)

TV seriály

2018 Les Misérables (TV seriál)
2009 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Černá kniha (S12E02)
2007 Případy advokáta Kingdoma (TV seriál)
2005 Královna Alžběta (TV seriál)
2000 Desáté království (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
1997 Animal Ark (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
1994 Scarlett (TV seriál)
1992 Growing Rich (TV seriál)
The Good Guys (TV seriál)
1990 Hazardér (TV seriál)
1989 Hercule Poirot (TV seriál)
Mother Love (TV seriál)
1987 Heart of the Country (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1980 Flesh and Blood (TV seriál)
1978 Lillie (TV seriál)
1977 Premiere (TV seriál)
Space: 1999 (TV seriál)
The Dorcons (S02E24)
1975 Angels (TV seriál)
1974 Nearly Man, The (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Lotus Eaters, The (TV seriál)
1971 Owen, M.D. (TV seriál)
Persuasion (TV seriál)
Trial (TV seriál)
1970 Doomwatch (TV seriál)
Kate (TV seriál)
1969 Doctors, The (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
1968 Strange Report (TV seriál)
The Root of All Evil? (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1965 199 Park Lane (TV seriál)
Knock on Any Door (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Story Parade (TV seriál)
1963 The Human Jungle (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Suspense (TV seriál)
1960 Danger Man (TV seriál)
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1958 Leave It to Todhunter (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
Theatre Night (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
The Adventures of Robin Hood (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1967 Omnibus (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky