foto

Alex Bisping

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Nous sommes les autres
2015 REVENANT Zmrtvýchvstání
Zakázaná komnata
2014 Bunker
2012 Paralelní světy
Tout ce que tu possèdes
2011 Voyez comme ils dansent
2010 Další šance (TV film)
Die
2009 Bílá smrt
Nuages sur la ville
2008 Un capitalisme sentimental
2007 Vlna zabiják (TV film)
2006 Fontána
Lesy
Má první svatba
Pavučina lží (TV film)
2005 Můj život s otcem
2004 Dvojník
Kontrarozvědka
Monica la mitraille
Nová Francie
2003 20h17 rue Darling
Comment ma mère accoucha de moi durant sa ménopause
La Grande séduction
Červený nos
2002 Chyť mě, když to dokážeš
Léčka
Marais, Le
Pluto Nash
Spasitel (TV film)
2001 Du pic au coeur
Largo (TV film)
Podivné dítě (TV film)
2000 Gatsby (TV film)
La beauté de Pandore
Stardom
Varianova válka (TV film)
1999 Quand je serai parti... vous vivrez encore

TV seriály

2019 Blood & Treasure (TV seriál)
The Secret of Macho Grande (S01E04)
2018 The Detectives (TV seriál)
Project Hitchhiker (S01E02)
2017 Lâcher prise (TV seriál)
Sleep (S01E02)
Roadside Picnic (TV seriál)
Victor Lessard (TV seriál)
2015 Nebezpečné umění (TV seriál)
2014 Au secours de Béatrice (TV seriál)
2012 Apparences (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 3 (E03)
další epizody (4)
Bullet in the Face (TV seriál)
2011 Borci z Blue Mountain State (TV seriál)
One Week (S03E10)
2010 Mauvais Karma (TV seriál)
2008 Collection Fred Vargas (TV seriál)
Sous les vents de Neptune (E01)
2007 Durham County (TV seriál)
La Galère (TV seriál)
2005 Le négociateur (TV seriál)
René Lévesque (TV seriál)
2004 11 Somerset (TV seriál)
Les Bougon : c'est aussi ça la vie (TV seriál)
ÉSO 9002 (S01E11)
2003 Auberge du chien noir, L' (TV seriál)
Grande ourse (TV seriál)
Les aventures tumultueuses de Jack Carter (TV seriál)
2002 Bunker, le cirque (TV seriál)
Kdo s koho (TV seriál)
2001 All Souls (TV seriál)
Largo (TV seriál)
2000 Canada: A People's History (TV seriál)
Chartrand et Simonne (TV seriál)
The Secret Adventures of Jules Verne (TV seriál)
1999 2 frères (TV seriál)

Dokumentární

2016 Real Detective (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky