foto

Jasson Finney

  • nar. Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Windows on the World
2018 Hurricane Bianca: From Russia with Hate
2016 Imperium
Tallulah
2014 Happy Baby
2013 Gibraltar
Nicky Deuce (TV film)
2011 Zdrojový kód
2006 Myšlenky na vraždu (TV film)
2005 Hunt for Justice (TV film)
2004 Dvojník
Kontrarozvědka
2003 Chasing Holden
Gothika
2002 Jen procházka v parku (TV film)
1999 Taken

TV seriály

2019 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
The River Styx, Part I (S05E23)
2018 F.B.I. (TV seriál)
The Armorer's Faith (S01E10)
2016 Všemocný (TV seriál)
Bezgraničnyj (E18)
Lovci zločinců (TV seriál)
Otázka důvěry (S05E02)
2015 Allegiance (TV seriál)
Daredevil (TV seriál)
Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy's in a Love Triangle! (S01E10)
2014 Gotham (TV seriál)
2013 Nultá hodina (TV seriál)
2012 Bullet in the Face (TV seriál)
Lance et compte: La déchirure (TV seriál)
Cena za lidskost (TV seriál)
All Out of Blood (S02E03)
2010 Borci z Blue Mountain State (TV seriál)
Předsnubní prsten (S01E02)
2003 Les aventures tumultueuses de Jack Carter (TV seriál)
Petits mythes urbains (TV seriál)
Veritas (TV seriál)
2002 Bliss (TV seriál)
Kdo s koho (TV seriál)
Lance et compte - Nouvelle génération (TV seriál)
2001 Fortier (TV seriál)
Nekonečný příběh (TV seriál)
1997 Křik studentů (TV seriál)
The Hunger (TV seriál)
1996 Mystery Files of Shelby Woo, The (TV seriál)

Dokumentární

2016 Real Detective (TV seriál)
2013 Zločin k nezapomenutí (TV seriál)
2011 FBI: Kriminální pátrání (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace