foto

Jon Jones

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Last Summer
2013 Lawless (TV film)
2012 Titanic (TV film)
2010 Zaslaná pošta (TV film)
2007 Northangerské opatství (TV film)
2006 Secret Life of Mrs. Beeton, The (TV film)
2005 Archangel (TV film)
Very Social Secretary, A (TV film)
2004 When I'm 64 (TV film)
2003 Dluh (TV film)
2002 Blood Strangers (TV film)
2000 Edith's Finger
1999 Greek Lover (TV film)

TV seriály

2020 We Hunt Together (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
2019 Hanna (TV seriál)
Father (S01E04)
City (S01E03)
2017 Still Star-Crossed (TV seriál)
All The World’s A Stage (E03)
The Course of True Love Never Did Run Smooth (E02)
Výkupné (TV seriál)
Grand Slam (S01E02)
2016 Hrdinové: Znovuzrození (TV seriál)
Project Reborn (E13)
Company Woman (E12)
2015 Americká odysea (TV seriál)
Kmag Yoyo (E08)
Soup Sandwich (E07)
Wingman (E06)
Legenda (TV seriál)
Příběh Tamira Zakayeva (S02E06)
Příběh Terrence Gravese (S02E05)
2014 The Great Fire (TV seriál)
Da Vinciho démoni (TV seriál)
V říši mrtvých (S02E06)
Slunce a Měsíc (S02E05)
2013 Darebák (TV seriál)
Sweet and Sour (S01E04)
Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
2009 Deník Anny Frankové (TV seriál)
2004 Deník Alana Clarka (TV seriál)
2000 Šest v tom (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 5 (S03E05)
Epizoda 4 (S03E04)

Dokumentární

2012 Titanic (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Last Summer

Producentská filmografie

Filmy

2018 Last Summer