foto

Roy Evans

  • nar. 1930
    Bristol, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Life Beyond the Box: Norman Stanley Fletcher (TV film)
Zjevení
1998 Children of the New Forest (TV film)
1997 Domácí štěstí
1995 Čas smyslnosti
1993 Hodina prasete
1991 Further Up Pompeii (TV film)
1990 Hamlet
1986 Zázračný lékař
1985 Doktor a ďáblové
Lost in London (TV film)
Silas Marner - tkadlec z Raveloe (TV film)
1984 Return to Waterloo
Společenství vlků
1983 Funny Money
Imaginary Friends (TV film)
1982 Baal (TV film)
Oliver Twist (TV film)
Tangiers
Zvoník od Matky Boží (TV film)
1980 Sloní muž
Vyzvednutí Titaniku
1978 Bídníci (TV film)
Hluboký spánek
Terror
1977 Princ a chuďas
Žvahlav
1976 Escape from the Dark
No Hard Feelings (TV film)
The Bawdy Adventures of Tom Jones
1973 Dark Places
Psychomania
The Song of Songs (TV film)
The Vault of Horror
1972 Flyaway
1971 Doktor Jekyll a sestra Hyde
Dům smrti
Loving Memory
Say Hello to Yesterday
1970 Scrooge
1969 Moon Zero Two
Where's Jack?
Štvanec
1968 Decline and Fall... of a Birdwatcher
Duch pro štěstí
Oliver!
The Blood Beast Terror
1967 Half a Sixpence
Ples upírů
1961 Touch of Death

TV seriály

2003 Čtyřicítka na krku (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
1997 Ain't Misbehavin' (TV seriál)
Loved by You (TV seriál)
1995 Johnny a duchové (TV seriál)
1991 Murder Most Horrid (TV seriál)
1989 Campion (TV seriál)
Navždy zelená (TV seriál)
Shadow of the Noose (TV seriál)
1988 Andy Capp (TV seriál)
Mr. Majeika (TV seriál)
1987 Knights of God (TV seriál)
Porterhouse Blue (TV seriál)
Wish Me Luck (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Strike It Rich! (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
Screen One (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
Super Gran (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Dramarama (TV seriál)
Jury (TV seriál)
Černá zmije (TV seriál)
Černá pečeť (S01E06)
Arcibiskup (S01E03)
1981 Little World of Don Camillo, The (TV seriál)
Only Fools and Horses.... (TV seriál)
1980 Cribb (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Den otců (S09E04)
1979 Dick Turpin (TV seriál)
Minder (TV seriál)
Worzel Gummidge (TV seriál)
1978 Blakes 7 (TV seriál)
Return of the Saint (TV seriál)
1977 Midnight Is a Place (TV seriál)
Secret Army (TV seriál)
1975 Poldark (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
Doctor at Sea (TV seriál)
1973 Jack the Ripper (TV seriál)
Warship (TV seriál)
1972 Komisař Van der Valk (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
1971 Budgie (TV seriál)
Doctor at Large (TV seriál)
The Onedin Line (TV seriál)
1970 Black Tulip, The (TV seriál)
From a Bird's Eye View (TV seriál)
Here Come the Double Deckers! (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
The Mating Machine (TV seriál)
1969 Judge Dee (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
1967 Champion House (TV seriál)
Mickey Dunne (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
1965 Londoners (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Dokumentární

1989 Around the World in 80 Days (TV seriál)
1985 Day the Universe Changed, The (TV seriál)
1967 NBC Experiment in Television (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace