foto

Mimi Leder

  • nar. 26.1.1952 (67 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 On the Basis of Sex
2011 Heavenly (TV film)
2010 The Quinn-tuplets (TV film)
2009 U.S. Attorney (TV film)
Zlodějská partie
2002 John Doe (TV film)
2000 Pošli to dál
1999 Sentimental Journey
1998 Drtivý dopad
1997 Peacemaker
1994 Innocent, The (TV film)
Obchodníci s dětmi (TV film)
1993 Dům plný tajemství (TV film)
Marked for Murder (TV film)
Rio Shannon (TV film)
There Was a Little Boy (TV film)
1992 Woman with a Past (TV film)
1991 Little Piece of Heaven, A (TV film)
1988 Nightingales (TV film)

TV seriály

2019 The Morning Show (TV seriál)
2017 Pozůstalí (TV seriál)
The Book of Nora (S03E08)
Myšlenky bláznivého bělocha (S03E03)
Kniha Kevinova (S03E01)
2015 Pozůstalí (TV seriál)
Teď bydlím tady (S02E10)
Nejsilnější protivník (S02E07)
Geografická záležitost (S02E02)
další epizody (4)
Shameless (TV seriál)
Drugs Actually (S05E11)
2014 Pozůstalí (TV seriál)
Návrat marnotratného syna (S01E10)
Spočinutí pro znavené nohy (S01E07)
Gladys (S01E05)
Shameless (TV seriál)
Hope Springs Paternal (S04E08)
My Oldest Daughter (S04E02)
2013 Full Circle (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
A Long Way from Home (S03E07)
2012 Smash (TV seriál)
The Workshop (S01E07)
Shameless (TV seriál)
A Great Cause (S02E10)
2011 Luck (TV seriál)
Two Prized Colts Go Head-to-Head (E09)
Shameless (TV seriál)
Three Boys (S01E05)
2010 Lidský terč (TV seriál)
2009 Pohotovost (TV seriál)
Podivná dlouhá cesta (S15E14)
2006 Spiknutí (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Election Day: Part 1 (S07E16)
2005 Jonny Zero: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Related (TV seriál)
2002 John Doe (TV seriál)
2001 The Beast (TV seriál)
1996 Pohotovost (TV seriál)
Léčitelé (S02E16)
1995 Pohotovost (TV seriál)
Tady se děje zázrak (S02E10)
Tyhle dny (S02E06)
Vítej zpátky, Cartere! (S02E01)
další epizody (6)
1994 Pohotovost (TV seriál)
Bouře (S01E10)
Řidič z místa nehody ujel (S01E04)
První den (S01E02)
1988 China Beach (TV seriál)
Půlnoční linka (TV seriál)
1987 A Year in the Life (TV seriál)
1986 Kriminální příběhy (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2002 John Doe (TV film)

Herecká filmografie

Dokumentární

2003 Women on Top: Hollywood and Power (TV film)
2002 In & Out of Focus

TV pořady

1995 The 47th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace