foto

Maurice Marsac

  • nar. 23.3.1915
    Croix, Nord, Francie
  • zem. 6.5.2007 (92 let)
    Santa Rosa, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Zátah
1984 Jerk, Too, The (TV film)
1983 Transakce století
1982 Bare Essence (TV film)
1981 Jacqueline Bouvierová Kennedyová (TV film)
1980 Velká červená jednička
1979 Cvok
1978 Missile X - Geheimauftrag Neutronenbombe
1977 Krásky a zločin (TV film)
1974 Herbie a stará dáma
1973 Six Million Dollar Man, The (TV film)
1972 Dobrodružství Poseidonu
1970 How Do I Love Thee?
1967 Caprice
Elvis Presley: Pořádný průšvih
Monkeys, Go Home!
1966 Gambit
1965 The Art of Love
Šilhavý lev Clarence
1964 Dolarová manželství
The Pleasure Seekers
Wild and Wonderful
1963 Come Fly with Me
Kapitán Sindibád
Perro golfo
Take Her, She's Mine
1961 Armored Command
Král králů
Lycanthropus
1960 Kankán
Scent of Mystery
1959 Geheimaktion schwarze Kapelle
It Started with a Kiss
1958 Gigi
Lafayette Escadrille
Me and the Colonel
Tarzan and the Trappers
Twilight for the Gods
1957 Děvčata
Four Girls in Town
Kapka krve
Příběh Helen Morganové
Čínská brána
1956 Ride the High Iron (TV film)
1955 Jump Into Hell
1954 Athena
Rhapsody
The Black Shield of Falworth
1953 Jak si vzít milionáře
The Caddy
The Desert Song
Tonight We Sing
1952 Against All Flags
April in Paris
Assignment: Paris
Captain Pirate
Lydia Bailey
One Minute to Zero
The Happy Time
1950 L'inconnue de Montréal
Last of the Buccaneers
The Iroquois Trail
Three Husbands
Tyrant of the Sea
1949 Once More, My Darling
Take One False Step
The Secret of St. Ives
1948 Rogues' Regiment
The Woman from Tangier
1947 The Crime Doctor's Gamble
The Foxes of Harrow
1946 The Razor's Edge
The Searching Wind
1945 Her Highness and the Bellboy
1944 Mít a nemít
Our Hearts Were Young and Gay
This Is the Life
1943 Paris After Dark

TV seriály

1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 Night Court (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Casablanca (TV seriál)
1982 Rodinná pouta (TV seriál)
1981 The Fall Guy (TV seriál)
1979 A Man Called Sloane (TV seriál)
French Atlantic Affair, The (TV seriál)
Ike (TV seriál)
The Facts of Life (TV seriál)
1978 Project U.F.O. (TV seriál)
1977 Les procès témoins de leur temps (TV seriál)
Soap (TV seriál)
Washington: Behind Closed Doors (TV seriál)
1976 The Bionic Woman (TV seriál)
The New Avengers (TV seriál)
1975 Phyllis (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 Get Christie Love (TV seriál)
Good Times (TV seriál)
Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Chase (TV seriál)
1972 Search (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
1969 My World and Welcome to It (TV seriál)
Queen and I, The (TV seriál)
To Rome with Love (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
1967 Garrison's Gorillas (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
Tammy Grimes Show, The (TV seriál)
Tarzan (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Green Acres (TV seriál)
Hogan's Heroes (TV seriál)
Mona McCluskey (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Bewitched (TV seriál)
Daniel Boone (TV seriál)
My Living Doll (TV seriál)
The Rogues (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Glynis (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
The Richard Boone Show (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
Fair Exchange (TV seriál)
G.E. True (TV seriál)
The Beverly Hillbillies (TV seriál)
1961 Hazel (TV seriál)
1960 Angel (TV seriál)
Insight (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Tales of the Vikings (TV seriál)
1958 Man with a Camera (TV seriál)
Northwest Passage (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Suspicion (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
1956 On Trial (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
The Adventures of Hiram Holliday (TV seriál)
The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
The Gale Storm Show (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Front Row Center (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Duffy's Tavern (TV seriál)
It's a Great Life (TV seriál)
Public Defender (TV seriál)
Willy (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
Life with Father (TV seriál)
The Danny Thomas Show (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
1952 Adventures of Superman (TV seriál)
Biff Baker, U.S.A. (TV seriál)
Cavalcade of America (TV seriál)
Dangerous Assignment (TV seriál)
My Little Margie (TV seriál)
Our Miss Brooks (TV seriál)
Terry and the Pirates (TV seriál)
The Adventures of Ozzie & Harriet (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Foreign Intrigue (TV seriál)
Front Page Detective (TV seriál)
I Love Lucy (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Racket Squad (TV seriál)
The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)
The Stu Erwin Show (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)

TV pořady

1951 The Red Skelton Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace