foto

Michael Brennan

  • nar. 25.9.1912
    London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 29.6.1982 (69 let)
    Chichester, West Sussex, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Instantní smích (TV film)
1977 Double Nickels
1972 Nothing But the Night
Osudová hlídka
Vzhůru na frontu
1971 Fright
Lust for a Vampire
1968 The Great Pony Raid
1967 Just Like a Woman
Sedmkrát žena
1966 Smrtelný případ
Three Hats for Lisa
1965 Act of Murder
Milostná dobrodružství Moll Flandersové
Thunderball
1963 Girl Hunters, The
1962 Ambush in Leopard Street
The Devil's Agent
1961 Johnny Nobody
Watch Your Stern
1960 Soudní procesy s Oscarem Wildem
1959 The 39 Steps
1958 A Tale of Two Cities
Law and Disorder
Velké peníze
1957 Kapička štěstí
Not Wanted on Voyage
1956 Up in the World
1954 Up to His Neck
1953 It's a Grand Life
Personal Affair
Trouble in Store
1952 13 East Street
Ivanhoe
Made in Heaven
Something Money Can't Buy
1951 Circle of Danger
The Clouded Yellow
The Lady with the Lamp
Tom Brown's Schooldays
1950 Blackout
No Trace
Paul Temple's Triumph
They Were Not Divided
Twelve Thousand (TV film)
1949 Cardboard Cavalier
For Them That Trespass
1948 Blanche Fury
Brass Monkey
Escape
My Brother's Keeper
Noose
1947 Brightonský špalek
Kapitán Boycotte
Kvůli nim jsem uprchl
1941 Bedrník Smith
1939 Fame of Grace Darling, The (TV film)

TV seriály

1980 Cowboys (TV seriál)
1978 Losers, The (TV seriál)
Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1977 Don't Forget to Write! (TV seriál)
Nicholas Nickleby (TV seriál)
1975 Venturers, The (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
1973 Bowler (TV seriál)
Great Mysteries (TV seriál)
Second City Firsts (TV seriál)
1972 Dobrodružství Černého bleska (TV seriál)
Doctor in Charge (TV seriál)
Sykes (TV seriál)
The Regiment (TV seriál)
1971 The Onedin Line (TV seriál)
1970 Here Come the Double Deckers! (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Hadleigh (TV seriál)
Hark at Barker (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
Up Pompeii! (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
The First Lady (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Mickey Dunne (TV seriál)
The Prisoner (TV seriál)
1966 The Informer (TV seriál)
Thirteen Against Fate (TV seriál)
Watch the Birdies (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Pardon the Expression (TV seriál)
The Mask of Janus (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)
Detective (TV seriál)
Meet the Wife (TV seriál)
R3 (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1962 Benny Hill (TV seriál)
Steptoe and Son (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
Zero One (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
Echo Four Two (TV seriál)
Paradise Walk (TV seriál)
You Can't Win (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Bootsie and Snudge (TV seriál)
Citizen James (TV seriál)
Here's Harry (TV seriál)
Strange World of Gurney Slade, The (TV seriál)
Sykes and A... (TV seriál)
Yorky (TV seriál)
1959 Charlesworth (TV seriál)
Infamous John Friend, The (TV seriál)
Interpol Calling (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
The Men from Room 13 (TV seriál)
1958 A Christmas Night with the Stars (TV seriál)
Adventures of the Sea Hawk (TV seriál)
Dial 999 (TV seriál)
The Lost King (TV seriál)
William Tell (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
Huntingtower (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Boyd Q.C. (TV seriál)
Whack-O! (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
Quatermass II (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1995 Behind the Scenes with 'Thunderball' - a.z.
1964 Horizon (TV seriál)

TV pořady

1968 The Morecambe & Wise Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace