foto

Frank Feys

  • nar. 1.6.1965 (55 let)
    Veurne, Flanders, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Creation Stories
El sustituto
Way Down
2020 Malnazidos
Tres veces
2019 La hija de un ladrón
2018 Fotograf z Mauthausenu
2016 Backseat Fighter
Wild Oats
2015 Matar el tiempo
Perfektní den
Tercer Grado
2014 La guerre des ondes (Radio Londres 1943-1944) (TV film)
2013 Das Kind
2012 Orson West
2010 Get Stuffed
2009 Amanecer en Asia
Tramontana
2008 Sing for Darfur
2007 Nevyřizené účty
2002 Momentky
1998 Restons groupés

TV seriály

2021 Nevina (TV seriál)
2019 Háčko (TV seriál)
Helena s velkým H (S01E08)
Kolotoč (S01E07)
Marsella (S01E06)
Znovu do normálu (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
2016 La sonata del silencio (TV seriál)
Marta (E01)
2015 Ministerstvo času (TV seriál)
Cómo se reescribe el tiempo (S01E03)
Seis hermanas (TV seriál)
2014 Ciega a citas (TV seriál)
Víctor Ros (TV seriál)
2013 Grand Hotel (TV seriál)
La subasta (S03E14)
2012 Con el culo al aire (TV seriál)
2011 Bandolera (TV seriál)
Barcelona, ciutat neutral (TV seriál)
Ángel o demonio (TV seriál)
2010 Inocentes (TV seriál)
2009 Águila roja (TV seriál)
2008 El caso Wanninkhof (TV seriál)
La Señora (TV seriál)
2005 Aída (TV seriál)
2004 Porca misèria (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
1999 Západní vítr (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky