foto

Frank Feys

  • nar. 1.6.1965 (53 let)
    Veurne, Flanders, Belgie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 El fotógrafo de Mauthausen
2016 Backseat Fighter
Wild Oats
2015 Matar el tiempo
Perfektní den
Tercer Grado
2014 La guerre des ondes (Radio Londres 1943-1944) (TV film)
2013 Das Kind
2012 Orson West
2010 Get Stuffed
2009 Tramontana
2008 Sing for Darfur
2007 Nevyřizené účty
2002 Momentky
1998 Restons groupés

TV seriály

2016 La sonata del silencio (TV seriál)
2015 El ministerio del tiempo (TV seriál)
Seis hermanas (TV seriál)
2014 Ciega a citas (TV seriál)
Víctor Ros (TV seriál)
2012 Con el culo al aire (TV seriál)
2011 Bandolera (TV seriál)
Barcelona, ciutat neutral (TV seriál)
Grand Hotel (TV seriál)
Ángel o demonio (TV seriál)
2010 Inocentes (TV seriál)
2009 Águila roja (TV seriál)
2008 El caso Wanninkhof (TV seriál)
La Señora (TV seriál)
2005 Aída (TV seriál)
2004 Porca misèria (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
1999 Západní vítr (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace