foto

Jacqueline Samuda

  • nar. Ottawa, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Summer of Dreams (TV film)
2015 Once Upon a Holiday (TV film)
Pretty Little Addict (TV film)
2014 Ohňostroj lásky (TV film)
2008 Edison & Leo
Hvězdná brána: Návrat
2006 Holka jako já - příběh Gwen Araujo (TV film)
2005 Smrtelná lavina
2003 Divoké dny (TV film)
See Grace Fly
2002 Sjetý (TV film)
2000 Hlavní cíl (TV film)
1999 Arrangement, The
Making Contact
1997 One of Our Own
1992 Chyťte vraha (TV film)
1991 Odhadce
1990 Královna chamtivých (TV film)
1989 Renegáti
Vedlejší role
1988 Mutagen, The
1985 Price of Vengeance (TV film)
Shock Chamber (TV film)

TV seriály

2015 Arrow (TV seriál)
Vzpoura (S03E12)
Hloubka (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Halt & Catch Fire (S10E13)
Ties That Bind (TV seriál)
2014 Arrow (TV seriál)
Klid (S03E01)
2013 Arrow (TV seriál)
Spálený (S01E10)
Darebák (TV seriál)
Prokletí Spooksvillu (TV seriál)
2010 Hodina duchů (TV seriál)
2007 Bionická žena (TV seriál)
2006 Saved (TV seriál)
2004 Láska je Láska (TV seriál)
2003 Hvězdná brána (TV seriál)
Proměna (S06E16)
2001 Hvězdná brána (TV seriál)
Zasvěcení (S05E06)
Noční přízraky (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
The Chris Isaak Show (TV seriál)
Wolf Lake (TV seriál)
1999 Hvězdná brána (TV seriál)
Mírová konference (S03E03)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
1990 Protiúder (TV seriál)
Top Cops (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)
1986 Adderly (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace