foto

Michael Asmussen

  • nar. 11.2.1970 (49 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 V písku - Příslib svobody
2013 Smutek a radost
2010 Olsnův gang uklízí
2009 Bomber
Simon & Malou
2007 Černá madona
2006 Nebezpečně výbušná trhavina
2005 Obviněný
2004 Bratři
2002 Arsenik og gamle kniplinger (TV film)
At kende sandheden
Sestřiny děti na sněhu
2001 Den serbiske dansker (TV film)
Sestřiny děti

TV seriály

2018 Most (TV seriál)
Epizoda 2 (S04E02)
2017 Gidseltagningen (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2016 Kill Skills (TV seriál)
2014 1864 (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Dicte (TV seriál)
Lidenskab og Lænker - del 1 (S02E03)
2013 Vláda (TV seriál)
V Dánsku já se narodil (S03E01)
2009 Kristian (TV seriál)
Lærkevej (TV seriál)
2008 Maj & Charlie (TV seriál)
2007 2900 Happiness (TV seriál)
2003 Forsvar (TV seriál)
2000 Hotellet (TV seriál)
Pavouk (TV seriál)
1997 Strisser på Samsø (TV seriál)
Taxa (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Noget i luften
2002 Sestřiny děti na sněhu
2001 Sestřiny děti

TV seriály

2003 Forsvar (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2011 Noget i luften

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace