foto

Dominique MacAvoy

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 SOL
2013 Les reines du ring
2000 Čokoláda
1990 Sladká pomsta
Tatie Danielle
1983 Clémentine (TV film)
1975 Van der Valk a mrtví (TV film)
1973 Le double assassinat de la rue Morgue (TV film)
1972 Dossiers de Me Robineau: Main basse sur la campagne (TV film)

TV seriály

2015 Doc Martin (TV seriál)
Martin les doigts d'or (S04E05)
2013 Doc Martin (TV seriál)
L'inconnu de Port-Garrec (S03E05)
La belle de Port-Garrec (S03E03)
La Grande Épidémie (S03E02)
Pátrací oddělení (TV seriál)
Amnésie (S07E10)
2011 Doc Martin (TV seriál)
Toute la vérité (S02E06)
Le Bulot d'or (S02E05)
La Nuit de l'amour (S02E04)
další epizody (6)
Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Qui a envie d'être aimé (S04E05)
2010 Doc Martin (TV seriál)
En vous souhaitant ! (S01E06)
Mon ami Jean-Pierre (S01E05)
Le Grand Mal (S01E04)
další epizody (6)
2009 Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
S.O.S., mères en détresse (S02E02)
2007 Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Toussaint (S01E08)
2000 Avocats & associés (TV seriál)
Des hommes amoureux (S03E06)
Les Tensions durent (S03E05)
La Preuve par le vide (S03E04)
další epizody (6)
1999 Avocats & associés (TV seriál)
L'Affaire Cindy (S02E06)
Parole d'honneur (S02E05)
Le Prix des sens (S02E04)
další epizody (6)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
Le Voisin du dessous (S01E06)
Radiée (S01E05)
Dette mortelle (S01E04)
další epizody (6)
1991 Maigret (TV seriál)
1989 Tribunal (TV seriál)
1980 Dossiers éclatés, Les (TV seriál)
1970 Les cousins de la Constance (TV seriál)
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál)
Polizeifunk ruft (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky