foto

Natalia Dontcheva

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Mademoiselle de Joncquières
Zjevení
2017 Box 27 (TV film)
Sashinka
2015 Arletty, une passion coupable (TV film)
2014 Meurtres à l'abbaye de Rouen (TV film)
2012 Kouzelnický trik (TV film)
2011 L'ombre d'un flic (TV film)
2010 Kurýr expres
Skleněná řeka
2009 Le Siffleur
Temps est à l'orage, le (TV film)
2008 Marion a Lucie (TV film)
Muž a jeho pes
2007 Svatba jako překvapení (TV film)
2006 Mémoire de glace (TV film)
Un an
Vize
2004 For intérieur
Sauveur Giordano: Harcèlements (TV film)
2003 Aurélien (TV film)
Satánek
Une deuxième chance (TV film)
2002 Sang d'encre (TV film)
2001 Mausolée pour une garce (TV film)
2000 Enfant de la honte, L' (TV film)
Institutrice, L' (TV film)
La part de l'ombre (TV film)
Le Coeur à l'ouvrage
1999 La Part de l'ombre
Le Voyage à Paris
Nos vies heureuses
1997 Vérité est un vilain défaut, La (TV film)
1992 Vášeň (TV film)
1989 Adio, Rio
Jeniec Europy

TV seriály

2019 Infidèle (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2018 La Stagiaire (TV seriál)
Maternité (S03E02)
2016 Pátrací oddělení (TV seriál)
Diva (S10E04)
2015 Doc Martin (TV seriál)
Rats attack (S04E06)
Martin les doigts d'or (S04E05)
Le Loup-garou de Port Garrec (S04E04)
další epizody (6)
2014 Détectives (TV seriál)
Mister Ken (S02E04)
2013 Chérif (TV seriál)
Les Liens du sang (S01E01)
Meurtres à... (TV seriál)
Doc Martin (TV seriál)
Madame Le Foll (S03E08)
Un corbeau et des baffes (S03E07)
Un conjoint en poste (S03E06)
další epizody (8)
2011 Doc Martin (TV seriál)
Toute la vérité (S02E06)
Le Bulot d'or (S02E05)
La Nuit de l'amour (S02E04)
další epizody (6)
2010 Doc Martin (TV seriál)
En vous souhaitant ! (S01E06)
Mon ami Jean-Pierre (S01E05)
Le Grand Mal (S01E04)
další epizody (6)
2009 Empreintes criminelles (TV seriál)
Histoires de vies (TV seriál)
Mes amis, mes amours, mes emmerdes (TV seriál)
Případ mezi nebem a zemí (TV seriál)
2008 Policajti (TV seriál)
2006 David Nolande (TV seriál)
2003 Alerte, danger immédiat (TV seriál)
2001 Detektiv Giordano (TV seriál)
Fabien Cosma (TV seriál)
Žena zákona (TV seriál)
Trafic de clandestins (S06E03)
Julie Lescautová (TV seriál)
Nejdelší noc (S10E02)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)
1998 Maternité (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
P.J. (TV seriál)
1996 Commandant Nerval (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1991 La grande collection (TV seriál)
Nestor Burma (TV seriál)
1987 Vreme za pat (TV seriál)

Host

TV pořady

1990 Klíče od pevnosti Boyard (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace