foto

Charles Lamb

  • nar. 20.11.1900
    London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 19.3.1989 (88 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 The Tall Guy
1988 Tumbledown (TV film)
1987 Comeback (TV film)
1983 Englishman Abroad, An (TV film)
Stan's Last Game (TV film)
1980 Rozbité zrcadlo
1971 Hands of the Ripper
Universal Soldier
1969 The Southern Star
1968 Subterfuge
1967 Charlie Bubbles
Pět milionů let k Zemi
1965 Life at the Top
1962 Design for Loving
Jigsaw
1961 Old Mac
1960 Les mains d'Orlac
School for Scoundrels
Sword of Sherwood Forest
The Shakedown
1959 Jack the Ripper
Příběh jeptišky
Zkáza Mary Deare
1958 Davy
Model for Murder
Salvage Gang, The
The Little Beggars (TV film)
1957 Light Fingers
Prodané životy
The Tommy Steele Story
Šťastný Jim
1956 Extra Day, The
Reach for the Sky
1955 John and Julie
One Jump Ahead
Raising a Riot
Take It Away (TV film)
1954 Delayed Action
Impulse
Solution by Phone
1953 Genevieve
Meet Mr. Lucifer
1952 Come Back Peter
Curtain Up
1951 Galloping Major, The
Treasure on Pelican (TV film)
Zlaté věže
1949 Stop Press Girl
1941 Once a Crook

TV seriály

1986 Casualty (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1980 Can We Get on Now, Please? (TV seriál)
1979 Danger UXB (TV seriál)
Quatermass (TV seriál)
Thomas and Sarah (TV seriál)
1978 Bless Me Father (TV seriál)
1977 Backs to the Land (TV seriál)
Love for Lydia (TV seriál)
1974 Nine Tailors, The (TV seriál)
1973 Some Mothers Do 'Ave 'Em (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1972 Dead of Night (TV seriál)
Edwardians, The (TV seriál)
Spyder's Web (TV seriál)
Sykes (TV seriál)
The Black Arrow (TV seriál)
The Challengers (TV seriál)
1971 Follyfoot (TV seriál)
Upstairs, Downstairs (TV seriál)
1970 For the Love of Ada (TV seriál)
Man at the Top (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Department S (TV seriál)
Doctors, The (TV seriál)
Hadleigh (TV seriál)
Parkin's Patch (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
Ani vražda už není, co bývala (E24)
1968 The Root of All Evil? (TV seriál)
The Tenant of Wildfell Hall (TV seriál)
Ukridge (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
River Rivals (TV seriál)
Sexton Blake (TV seriál)
Sir Arthur Conan Doyle (TV seriál)
The Revenue Men (TV seriál)
1966 Mrs Thursday (TV seriál)
Weavers Green (TV seriál)
1965 Public Eye (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Count of Monte Cristo (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Little Big Business, A (TV seriál)
Maupassant (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Studio 4 (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Family Solicitor (TV seriál)
Harpers West One (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
The Pursuers (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Bootsie and Snudge (TV seriál)
Citizen James (TV seriál)
Man From Interpol (TV seriál)
The Charlie Drake Show (TV seriál)
1959 Charlesworth (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
1958 Big Guns (TV seriál)
Charlesworth at Large (TV seriál)
Fair Game (TV seriál)
Ivanhoe (TV seriál)
Private Investigator (TV seriál)
Saturday Playhouse (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
Sword of Freedom (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
The Count of Monte Cristo (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
London Playhouse (TV seriál)
The Adventures of Robin Hood (TV seriál)
1951 The Inch Man (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky