foto

Ronald Adam

  • nar. 31.12.1896
    Bromyard, Anglie, Velká Británie
  • zem. 26.3.1979 (82 let)
    Halland, East Sussex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 A Question of Love (TV film)
1975 Man from Nowhere, The
1973 The Zoo Robbery
1972 Ruling Class, The
1971 Vzducholoď
1970 Song of Norway
1966 Who Killed the Cat?
1965 Ligeina hrobka
1963 Heavens Above!
Strašení
1962 Postman's Knock
Satan nikdy nespí
1961 Golden Rabbit, The
Three on a Spree
1960 And the Same to You
Carry On, Constable
Shoot to Kill
Snowball
1959 Foreign Field (TV film)
Please Turn Over
The Man Who Could Cheat Death
1958 As You Are (TV film)
1957 Kill Me Tomorrow
Mr. Gillie (TV film)
Sea Wife
Surgeon's Knife, The
Woman and the Hunter, The
1956 Cesta kolem světa za 80 dní
Přestupní stanice Bhowani
Reach for the Sky
The Man Who Never Was
Tons of Trouble
Vojínův postup
Žízeň po životě
1954 Forbidden Cargo
Front Page Story
Johnny On the Spot
Povaleč
Seagulls Over Sorrento
The Black Knight
Thought to Kill
1953 Escape by Night
Flannelfoot
Malta Story
Martin Luther
Stryker of the Yard
1952 Angels One Five
My Wife's Lodger
1951 Captain Horatio Hornblower R.N.
Mr. Denning Drives North
Peklo je vyprodané
Smích z ráje
The House in the Square
Zlaté věže
1950 Crisis
Ranní vyplutí
Seven Days to Noon
1949 All Over the Town
Black Magic
Case of Charles Peace, The
Chlapci v hnědém
Christopher Columbus
Diamond City
Helter Skelter
Pod obratníkem Kozoroha
The Bad Lord Byron
1948 Bonnie Prince Charlie
Counterblast
Frieda (TV film)
1947 Busman's Honeymoon (TV film)
Ideální manžel
Jde o můj život
Zelený jed
1946 Fame Is the Spur
Morning Departure (TV film)
Queen of Spades, The (TV film)
1945 Pink String and Sealing Wax
Společný cíl
1943 Escape to Danger
1942 Mistr jede do Francie
The Big Blockade
1940 Missing People, The
1939 Inspector Hornleigh
Q Planes
The Lion Has Wings
Too Dangerous to Live
1938 Strange Boarders

TV seriály

1977 Premiere (TV seriál)
1976 Victorian Scandals (TV seriál)
1974 Nine Tailors, The (TV seriál)
1971 Casanova (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Shirley's World (TV seriál)
1970 Šest žen Jindřicha VIII. (TV seriál)
1969 The Main Chance (TV seriál)
1968 Nearest and Dearest (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Mr. Rose (TV seriál)
1966 Mystery and Imagination (TV seriál)
This Man Craig (TV seriál)
1965 Public Eye (TV seriál)
The Newcomers (TV seriál)
1964 Massingham Affair, The (TV seriál)
Sherlock Holmes (TV seriál)
Story Parade (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
Valiant Varneys, The (TV seriál)
1963 Espionage (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
It Happened Like This (TV seriál)
1961 Colonel Trumper's Private War (TV seriál)
Comedy Playhouse (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
Thirty Minute Theatre (TV seriál)
1960 Armchair Mystery Theatre (TV seriál)
BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Citadel, The (TV seriál)
Golden Girl (TV seriál)
On Trial (TV seriál)
Sykes and A... (TV seriál)
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)
1958 Dial 999 (TV seriál)
Saturday Playhouse (TV seriál)
1957 Adventures of a Jungle Boy (TV seriál)
African Patrol (TV seriál)
Dick and the Duchess (TV seriál)
Stryker of the Yard (TV seriál)
1956 Boyd Q.C. (TV seriál)
Crime of the Century, The (TV seriál)
The Count of Monte Cristo (TV seriál)
1955 ITV Television Playhouse (TV seriál)
1954 The Vise (TV seriál)
1952 Billy Bunter of Greyfriars School (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)
1946 For the Children (TV seriál)

Dokumentární

1968 Scene (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace