foto

Clea Lewis

  • nar. 19.7.1965 (54 let)
    Cleveland Heights, Ohio, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Nepoučitelní
2009 Báječný svět shopaholiků
Doba ledová 3: Úsvit dinosaurů
Mateřské galeje
2007 Neznámý svůdce
2006 Doba ledová 2: Obleva
2004 Superstore
2000 Office Party, The
Tom Sawyer
1998 Scotch and Milk
1996 Zločin z vášně
Ďábelská lest
1992 Hrdina proti své vůli

TV seriály

2017 Doubt (TV seriál)
Pilot (E01)
Takoví normální Američané (TV seriál)
Immersion (S05E08)
The Committee on Human Rights (S05E07)
Lotus 1-2-3 (S05E05)
další epizody (4)
Černá listina (TV seriál)
Philomena (No.61) (S04E18)
2014 Aféra (TV seriál)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
2008 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Trade (S09E18)
2007 Andy Barker, P.I. (TV seriál)
2006 Nové trable staré Christine (TV seriál)
2000 Madigan Men (TV seriál)
1998 Maggie Winters (TV seriál)
1997 Pepper Ann (TV seriál)
The Angry Beavers (TV seriál)
1996 Tracey Takes On... (TV seriál)
1995 Double Rush (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Záměna (S03E18)
1994 Ellen (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Zrušená svatba (S01E01)
1992 Flying Blind (TV seriál)
1990 Fresh Prince (TV seriál)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)

Host

TV pořady

1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
The Daily Show (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace