foto

Margaretta Scott

  • nar. 13.2.1912
    London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 15.4.2005 (93 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 The Moth (TV film)
1988 Žena, kterou miloval (TV film)
1975 Papesse, La
1971 Percy
1970 Crescendo
1960 An Honourable Murder
1957 Robert's Wife (TV film)
Town on Trial
1956 The Last Man to Hang?
1952 The Second Mrs. Tanqueray
1949 Landfall
1948 Calling Paul Temple
Counterblast
Idol of Paris
Story of Shirley Yorke, The
1947 Dear Murderer
Likes of 'Er, The (TV film)
Mrs. Fitzherbert
1945 The Man from Morocco
1942 Sabotage at Sea
1941 Atlantic Ferry
Quiet Wedding
1940 Girl in the News
1939 Cæsar's Friend (TV film)
Katharine and Petruchio (TV film)
Shall We Join the Ladies? (TV film)
Traitor's Gate (TV film)
1938 The Constant Nymph (TV film)
1937 Action for Slander
Nad Irskem hřmí
The Return of the Scarlet Pimpernel
1936 Svět za sto let
1935 Peg of Old Drury
1934 Dirty Work
The Private Life Of Don Juan

TV seriály

1988 The Play on One (TV seriál)
1986 Lovejoy (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1979 Dostihy (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1978 Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1976 The Duchess of Duke Street (TV seriál)
1975 Days of Hope (TV seriál)
1972 The Adventurer (TV seriál)
1971 Elizabeth R (TV seriál)
Upstairs, Downstairs (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
Ryan International (TV seriál)
1968 The Root of All Evil? (TV seriál)
Ukridge (TV seriál)
Záznamy agentury O (TV seriál)
1966 Seven Deadly Sins (TV seriál)
1963 Jezebel ex UK (TV seriál)
1962 Richard the Lionheart (TV seriál)
Studio 4 (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
The Cheaters (TV seriál)
1959 Maigret (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
World Theatre (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
The Count of Monte Cristo (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace