foto

Peter Flemming

  • nar. 1967
    Halifax, Nova Scotia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 A Sister's Obsession
2014 Happy Face Killer (TV film)
2013 Po proudu
2012 Svět podle Redwooda
2008 Nemocná láskou (TV film)
2003 Pozor, hodný pes!
2002 Kluk od vedle
Smrtící žár
2001 Replikant
2000 Hlavní cíl (TV film)
Malá mořská víla (TV film)
The Last Stop
1999 Atomový vlak (TV film)
Smrtelná hrozba
Something More
1998 Nobody Lives Forever (TV film)
Temné úmysly (TV film)
1997 Barbecue: A Love Story
Smrtelný experiment (TV film)
1996 Vzala jsem si mrtvého muže
1995 Annie O (TV film)
Brothers' Destiny (TV film)
Power of Attorney
1994 Mary Silliman's War (TV film)
1993 Cesta k vítězství (TV film)

TV seriály

2017 The 100 (TV seriál)
Gimme Shelter (S04E07)
2016 The Flash (TV seriál)
Magenta (S03E03)
2014 Já a robot (TV seriál)
Hranice dokonalosti (E10)
2013 Hranice nemožného (TV seriál)
Svoboda (S05E12)
2008 Svatyně (TV seriál)
2007 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Těžká rozhodnutí (S04E09)
Smallville (TV seriál)
Vetřelec (S06E14)
Hvězdná brána (TV seriál)
Panství (S10E19)
2006 Hvězdná brána (TV seriál)
Ba'alovy klony (S10E04)
2005 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Kritické množství (S02E13)
Hvězdná brána (TV seriál)
Návrat vysloužilého boha (S09E07)
2004 Hvězdná brána (TV seriál)
Zmrtvýchvstání (S07E19)
2003 Manželská krize (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Kouřová clona (S06E14)
2002 Breaking News (TV seriál)
Zóna soumraku (TV seriál)
2001 Pro dobrou věc (TV seriál)
UC: Undercover (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Seriál Červí díra (S05E12)
2000 Cesta vzhůru (TV seriál)
1999 Strange World (TV seriál)
1998 First Wave (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Vrána (TV seriál)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
1996 Ochránce (TV seriál)
Poltergeist (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Podivné náhody (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Aubrey (S02E12)
1994 Pod ochranným dohledem (TV seriál)
Zmije (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace