foto

Eric Keenleyside

  • nar. 11.10.1957 (60 let)
    St. Stephen, New Brunswick, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Eric Keenleyside se narodil 11. října roku 1957 v St. Stephen v Novým Brunšviku v Kanadě. Vyrůstal ale v Londýně a rok a půl v Brisbane v Austrálii. Poté v Ontáriu. Vyučil se ve Stratfort Festival po absolvování University of Windsor. Nyní žije v blízkosti Vancouveru v Britské Kolumbii. S jeho ženou Peg Christophersonovou dříve bydleli v Los Angeles a ve státě Washington. Mají dvě děti. Co se týče filmů, tak jsme ho mohli vidět ve filmech jako ČÍSLO 5 ŽIJE 2, NEZVRATNÝ OSUD 2, OD DVEŘÍ KE DVEŘÍM, LET 93, FIREWALL, POULIČNÍ RVÁČ nebo PASTOROVA ŽENA. Hraje i ve spoustu seriálech AKTA X, KRAJNÍ MEZE, HVĚZDNÁ BRÁNA, HRANICE NEMOŽNÉHO, SUPERKOČKY nebo ONCE UPON A TIME.

lost815

Herecká filmografie

Filmy

2017 Never Steady, Never Still
The Perfect Catch (TV film)
Woody Woodpecker
2016 Hořkých sedmnáct
2015 Santův malý pomocník
2014 Godzilla
Jako ve snu (TV film)
Sedmý syn
The Tree That Saved Christmas (TV film)
2013 Suddenly
Zásilka
2012 A Bride for Christmas (TV film)
Cesta za spravedlností: V dobrém či zlém (TV film)
2011 Nadějný rok
Pastorova žena (TV film)
Trading Christmas (TV film)
17th Precinct (TV film)
2010 Dear Mr. Gacy
Growing the Big One (TV film)
November Christmas (TV film)
The Search for Santa Paws
2009 Pouliční rváč
Revolution (TV film)
2008 Every Second Counts (TV film)
Tvrdá hra 3: Juniorská liga
2007 Boj
Nora Roberts: Posedlost ohněm (TV film)
Svědkem zločinu (TV film)
2006 Firewall
Holka jako já - příběh Gwen Araujo (TV film)
Let 93 (TV film)
Vražda na Pleasant Drive (TV film)
2005 Amber Frey: Witness for the Prosecution (TV film)
Tlumočnice
2004 Kráčející skála
2003 Agent Cody Banks
Deník Ellen Rimbauerové (TV film)
Fenomén 2 (TV film)
Muž se srdcem kovboje (TV film)
Nezvratný osud 2
Pavučina snů
2002 Bang, bang, seš mrtvej! (TV film)
Od dveří ke dveřím (TV film)
2001 Elita
Freddyho úlet
2000 Hayley Wagner, Star (TV film)
Mrcha
Tajemství pana Rice
1999 Atomový vlak (TV film)
Delivered
Nebezpečný vlak (TV film)
Our Guys: Outrage at Glen Ridge (TV film)
1998 Dlouhá cesta domů (TV film)
Mezi námi právníky (TV film)
Tah (TV film)
1997 Klonován (TV film)
Tátou proti své vůli (TV film)
Zázračný běžec
1996 Angel of Pennsylvania Avenue, The
Povídky ze záhrobí: Upíří nevěstinec
Titanic (TV film)
1995 Annie O (TV film)
Děti prérie (TV film)
Stín pochybnosti (TV film)
1994 Deadly Vows (TV film)
Jane's House (TV film)
The Disappearance of Vonnie (TV film)
Válečná kořist (TV film)
1993 Křivé obvinění (TV film)
Relentless: Mind of a Killer (TV film)
1992 Dead Ahead: The Exxon Valdez Disaster (TV film)
Smrtelný hřích (TV film)
1990 Perfectly Normal
Stella
1989 Buying Time
1988 Blue City Slammers
Číslo 5 žije 2
1987 Really Weird Tales (TV film)
Vražda podle předlohy (TV film)
1986 Lidská práva (TV film)
Overnight
Svazek manželský (TV film)
The High Price of Passion (TV film)
1985 Big Deal
Láska a podvody (TV film)
Vedoucí místo

TV seriály

2017 Bylo, nebylo (TV seriál)
Awake (S06E17)
2016 The Man in the High Castle (TV seriál)
The Road Less Traveled (S02E02)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Last Rites (S05E21)
Her Handsome Hero (S05E17)
2015 Fargo (TV seriál)
Fear and Trembling (S02E04)
Before the Law (S02E02)
Waiting for Dutch (S02E01)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Swan Song (S05E11)
2014 Strange Empire (TV seriál)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Rodinné záležitosti (S04E06)
Všude dobře, doma nejlíp (S03E22)
2013 Cedar Cove (TV seriál)
The Killing (TV seriál)
Eminent Domain (S03E06)
2012 Alcatraz (TV seriál)
Arctic Air (TV seriál)
Doktorka Emily (TV seriál)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Krokodýl (S02E04)
Pod kůží (S01E12)
Lovci duchů (TV seriál)
Party On, Garth (S07E18)
2011 Kauzy podle Kate (TV seriál)
The Killing (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Hranice nemožného (TV seriál)
Nesmrtelnost (S03E13)
2010 Hodina duchů (TV seriál)
Strážce spravedlnosti (TV seriál)
Superkočky (TV seriál)
2008 Podstata strachu (TV seriál)
Svatyně (TV seriál)
2007 Traveler (TV seriál)
Mistři hrůzy (TV seriál)
The Black Cat (S02E11)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Krvavé svědectví (TV seriál)
This Space for Rent (TV seriál)
Whistler (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Simon Said (S02E05)
2005 Hvězdná brána (TV seriál)
Občan Joe (S08E15)
2004 Královská nemocnice (TV seriál)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
2001 Lovci netvorů (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
The Chris Isaak Show (TV seriál)
UC: Undercover (TV seriál)
2000 Just Deal (TV seriál)
Na pomezí záhad (TV seriál)
Svoboda nade vše (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
TEOTWAWKI (S03E03)
Akta X (TV seriál)
Andělské duše (S05E17)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (TV seriál)
1996 Dva (TV seriál)
Ochránce (TV seriál)
Poltergeist (TV seriál)
Viper (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
1994 Sokolí oko (TV seriál)
1993 Madison (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
1991 Palace Guard (TV seriál)
Street Justice (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
Vražedné pobřeží (TV seriál)
1988 Cesta za duhou (TV seriál)
Válka světů (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
1985 Comedy Factory (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
1982 The Edison Twins (TV seriál)
1981 Seeing Things (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace