foto

Michaël Erpelding

  • nar. 23.2.1981 (36 let)
    Arlon, Belgie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Z Paříže do Paříže
2014 Marie Curie, une femme sur le front (TV film)
2013 Silence des églises, Le
2009 Tiché hlasy

TV seriály

2016 Section zéro (TV seriál)
2014 The Missing (TV seriál)
2013 Chérif (TV seriál)
2012 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 1 (S04E01)
2011 Sang de la vigne, Le (TV seriál)
2010 Interpol (TV seriál)
2009 Commissaire Magellan (TV seriál)
Profil zločinu (TV seriál)
2007 Un flic (TV seriál)
2006 Pátrací oddělení (TV seriál)
2005 Kriminálka Paříž (TV seriál)
2004 Docteur Dassin, généraliste (TV seriál)
Plus belle la vie (TV seriál)
2001 Central nuit (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
Louis la Brocante (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace