foto

John Curran

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 A Question of Faith
2016 Captain America: Občanská válka
2014 A Is for Alex
Ragamuffin
V/H/S: Viral
2013 Congratulations!
2012 Co čas nezahojil
2011 Karanténa 2: Terminál
2010 Konspirátor
2004 Bobby Jones: Odpal génia
2000 Patriot

TV seriály

2020 Outsider (TV seriál)
Roanoke (E02)
2014 Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
Výzva (S01E08)
Ospalá díra (TV seriál)
Zlá krev (S01E13)
2012 Nashville (TV seriál)
2011 Vlčí mládě (TV seriál)
2010 Past Life (TV seriál)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
Army Wives (TV seriál)
Need to Know Basis (S03E14)
2008 John Adams (TV seriál)
Zbytečná válka (E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky