foto

Hank Brandt

  • nar. 4.6.1934
    New Jersey, USA
  • zem. 4.12.2004 (70 let)
    North Hills, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 50 Ways to Leave Your Lover
1996 Kingpin
1995 Žoldáci
1994 Blbý a blbější
1984 Temné zrcadlo (TV film)
1982 Help Wanted: Male (TV film)
Moonlight (TV film)
1981 The Sophisticated Gents (TV film)
1980 Aliens Are Coming, The (TV film)
Boj o planetu Zemi (TV film)
Return of Frank Cannon, The (TV film)
1979 Golden Gate Murders, The (TV film)
Mandrake (TV film)
Smrtelné nehody na dálnici (TV film)
Útěk z Alcatrazu
1978 Deadman's Curve (TV film)
1977 Telefon
The Hunted Lady (TV film)
1976 Velká loupež ve firmě Brinks (TV film)
1975 Dead Man on the Run (TV film)
Guilty or Innocent: The Sam Sheppard Murder Case (TV film)
1974 Teror na 40. podlaží (TV film)
1973 Šílený terorista
1972 Pursuit (TV film)
1971 Columbo: Výkupné za mrtvého (TV film)
1968 Panic in the City
1966 Follow Me, Boys!

TV seriály

1992 The Golden Girls (TV seriál)
A Midwinter Night's Dream: Part 2 (S07E21)
A Midwinter Night's Dream: Part 1 (S07E20)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
Charles in Charge (TV seriál)
Finder of Lost Loves (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
Street Hawk (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
Závod o život (S02E15)
1983 Hotel (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Darkroom (TV seriál)
Dynastie (TV seriál)
Strike Force (TV seriál)
1980 Galactica 1980 (TV seriál)
1979 A Man Called Sloane (TV seriál)
Delta House (TV seriál)
Eischied (TV seriál)
House Calls (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 American Girls, The (TV seriál)
B.J. and the Bear (TV seriál)
David Cassidy - Man Undercover (TV seriál)
Project U.F.O. (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
Logan's Run (TV seriál)
Tales of the Unexpected (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Koroner Quincy (TV seriál)
Once an Eagle (TV seriál)
1975 Isis (TV seriál)
Phyllis (TV seriál)
S.W.A.T. (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 Chopper One (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
Pilot Error (S02E03)
1973 Adam's Rib (TV seriál)
Barnaby Jones (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
The Sixth Sense (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
Jimmy Stewart Show, The (TV seriál)
Sarge (TV seriál)
The Man and the City (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1970 Most Deadly Game, The (TV seriál)
1969 Night Gallery (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Here's Lucy (TV seriál)
Julia (TV seriál)
1967 Garrison's Gorillas (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
Monroes, The (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
1965 The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Daniel Boone (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Shotgun Slade (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
1954 Lassie (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1950 The Jack Benny Program (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky