foto

Bing Sokolsky

  • nar. 14.4.1963 (56 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2011 Partners (TV film)
2010 Nomads (TV film)
2006 Mamut (TV film)
2000 Jak si vzít milionářku (TV film)
Lost in Oz (TV film)
1999 Chladnokrevná hra (TV film)
Dodge's City (TV film)
1998 Běh černé kočky (TV film)
Možná bude sněžit (TV film)
1993 Věž (TV film)
1992 Kruté neřesti (TV film)

TV seriály

2019 Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Humbug's Gulch (S05E03)
Here to Help (S05E01)
2017 The Orville (TV seriál)
Mad Idolatry (S01E12)
2015 Ospalá díra (TV seriál)
Dead Men Tell No Tales (S03E05)
Blood and Fear (S03E03)
Whispers in the Dark (S03E02)
2013 Ironside: Na straně zákona (TV seriál)
2012 Franklin a Bash (TV seriál)
6:50 to SLC (S02E10)
Waiting on a Friend (S02E09)
Last Dance (S02E08)
další epizody (9)
2011 Myšlenky zločince: Chování podezřelých (TV seriál)
2010 Vražedná čísla (TV seriál)
Příčina a následek (S06E16)
A vítězem se stává... (S06E14)
Zbraně zabíjejí (S06E12)
2009 Vražedná čísla (TV seriál)
Veteráni (S06E10)
Ultimátum (S06E08)
Říše snů (S06E06)
další epizody (12)
2008 Vražedná čísla (TV seriál)
Konspirační teorie (S05E09)
Magická show (S05E06)
Všeuměl (S05E04)
další epizody (9)
2007 Vražedná čísla (TV seriál)
Komiks (S04E09)
Vítězství (S04E07)
Robin Hood (S04E05)
další epizody (11)
2006 Vražedná čísla (TV seriál)
Vražedný chat (S03E11)
Ochrana přírody (S03E09)
Výpadek proudu (S03E07)
další epizody (10)
2005 Alias (TV seriál)
Bob (S05E08)
2004 Kalifornské léto (TV seriál)
2003 Dragnet (TV seriál)
2001 Going to California (TV seriál)
1999 JAG (TV seriál)
Rychlá spravedlnost (S04E12)
1998 Trojka (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
1996 Každý den v akci (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace