Reklama

Reklama

Stanislav Ianevski

Stanislav Ianevski

nar. 16.05.1985 (39 let)
Sofie, Bulharsko

Zajímavosti (5)

Harry Potter a Relikvie smrti - část 1 (2010)

  • Herec Viktora Kruma, Stanislav Ianevski, pozval své kamarády na premiéru tohoto filmu, jelikož natočil scénu na svatbě Billa Weasleyho (Domhnall Gleeson) a Fleur Delacour (Clémence Poésy), kde tančil s Hermionou (Emma Watson). Bohužel až při promítání zjistil, že tato scéna skončila na zemi ve střižně a tím pádem ho čekalo nemilé vysvětlování kamarádům i novinářům, kterými byl nařknut, že si to celé vymyslel. (sQelle)

Harry Potter a Ohnivý pohár (2005)

  • Ještě před natáčením filmu kolovaly zvěsti, že do role Viktora Kruma byl obsazen skotský herec. Tato fáma byla zastavena, když studio oznámilo, že slavného famfrpálového chytače bude hrát Bulhar Stanislav Ianevski. Zvěst se vyrojila pravděpodobně proto, že herec byl objeven v Anglii a ne v Sofii, kde se konal casting. (HappySmile)

Harry Potter a Ohnivý pohár (2005)

  • Mezi filmem a knihou lze najít několik odlišností. Například na Mistrovství světa ve famfrpálu chytí v knize Viktor Krum (Stanislav Ianevski) zlatonku, ale přesto Bulharsko prohraje s Irskem o 10 bodů. Ve filmu prohraje Irsko. Navíc v knize Harry (Daniel Radcliffe) a Weasleyovy fandí Irsku, zatímco ve filmu podporují Bulharsko. V knižní předloze se také v bludišti objevuje nespočet magických tvorů, kteří byli pro velkou časovou náročnost filmu nakonec vynecháni. (HappySmile)

Herec

Reklama

Reklama