foto

Haynes Brooke

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Camilla Dickinson
2011 The Lutefisk Wars
2008 Černý kůň
2006 Free of Charge
2005 Činy a sláva 2
2002 Sleepaway Camp IV: The Survivor - a.z.
2001 61* (TV film)
2000 Milenky v akci (TV film)
1999 Hash Brown's
Trash
1997 Kontakt
Two Voices (TV film)
1995 Terror in the Shadows (TV film)
1992 Grass Roots (TV film)
1991 Nejvyšší pocta (TV film)
Smažená zelená rajčata
1990 Dlouhá cesta domů
Růže a šakal (TV film)
1989 Kemp hrůzy

TV seriály

2005 E-Ring (TV seriál)
Medium (TV seriál)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1997 Port Charles (TV seriál)
1991 Kutil Tim (TV seriál)
1990 Zapadákov (TV seriál)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace