foto

Kjóko Hikami

  • nar. 11.1.1969 (52 let)
    Kobe, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Love Live! School Idol Project
Sestry čarodějky Jojo a Nene
2012 Eiga Smile Precure! Ehon no naka wa minna čiguhagu!
2008 Akuerian eiji: Gekijô-ban
2006 Winter Garden (TV film)
2004 Fuičin-san
2003 Piyoko ni omakase pyo!
Sakura Wars - The Movie
2002 Nakoruru: Ano Hito kara no okurimono
2001 Di Gi Charat Natsuyasumi Special
Di Gi Charat Ohanami Special
Di Gi Charat: Kuchi Kara Bazooka (TV film)
Gekijōban Di Gi Charat: Hoshi no tabi
One: Kagajaku kisecu e
2000 Di Gi Charat Christmas Special
Di Gi Charat Summer Special
Rokumon Tengai moncolle Knight: Densecu no fire dragon
Uzumaki
1998 Pokémon: První film
Slayers Gorgeous
Ultra njan 2: Happy daisakusen
1997 Sakura cúšin
Ultra njan: Hošizora kara maiorita fušigi neko
1996 Ai tenši densecu Wedding Peach DX
Black Jack
Burn Up! W
Fušigi júgi
Gall Force: The Revolution
Ginga odžó-sama densecu Juna: Šin'en no Fairy
Shadow Skill – Eigi
Tóšinden
1995 Megami tengoku
Tóma kidžin den oni
1992 Kjó kara ore wa!!

TV seriály

2021 Boruto: Naruto Next Generations (TV seriál)
Ningjó (E184)
Te (E183)
2013 Bakumatsu gijinden Roman (TV seriál)
Brothers Conflict (TV seriál)
Devil Survivor 2 The Animation (TV seriál)
Love Lab (TV seriál)
2012 Aikacu! Idol kacudó! (TV seriál)
Aoi sekai no čúšin de (TV seriál)
Code: Breaker (TV seriál)
Papa no iu koto o kikinasai! (TV seriál)
2011 Sket Dance (TV seriál)
Softenni (TV seriál)
Supernatural: The Animation (TV seriál)
2010 Hanamaru jóčien (TV seriál)
Yosuga no Sora (TV seriál)
2009 Cross Game (TV seriál)
Fresh Precure! (TV seriál)
2008 Hatenkó júgi (TV seriál)
Rosario to Vampire Capu2 (TV seriál)
True Tears (TV seriál)
2007 Bezvadná dvojka (TV seriál)
Hitohira (TV seriál)
Myself; Yourself (TV seriál)
Tokio madžin gakuen kenpučó: Tó (TV seriál)
Tokio madžin gakuen kenpučó: Tó – Dai ni maku (TV seriál)
Šigurui (TV seriál)
2006 Džošikósei (TV seriál)
Galaxy Angel Rune (TV seriál)
Rjúsei no Rockman (TV seriál)
xxxHOLiC (TV seriál)
2005 Gallery Fake (TV seriál)
Gunparade Orchestra (TV seriál)
Tide-Line Blue (TV seriál)
2004 Bakurecu tenši (TV seriál)
Jakitate!! Japan (TV seriál)
Keroro gunsó (TV seriál)
Monster (TV seriál)
Samurai Gun (TV seriál)
To Heart: Remember My Memories (TV seriál)
2003 Dear Boys (TV seriál)
Di Gi Charat nyo (TV seriál)
Fullmetal Alchemist (TV seriál)
Mujin Wakusei Survive (TV seriál)
Saint Beast: Seidžú kórin hen (TV seriál)
Tenši no šippo: Ču! (TV seriál)
2002 Abenobaši mahó šótengai (TV seriál)
Aquarian Age: Sign for Evolution (TV seriál)
Kókaku kidótai: Stand Alone Complex (TV seriál)
Naruto (TV seriál)
Panyo Panyo Di Gi Charat (TV seriál)
Piano (TV seriál)
Pocket Monsters Advanced Generation (TV seriál)
Witch Hunter Robin (TV seriál)
2001 Final Fantasy: Unlimited (TV seriál)
Geneshaft (TV seriál)
Hand Maid May (TV seriál)
Jungle wa icumo Hare noči Gú (TV seriál)
Najica dengeki sakusen (TV seriál)
Otogi Story: Tenši no šippo (TV seriál)
Sister Princess (TV seriál)
2000 Rokumon tengai mon Colle Knight (TV seriál)
1999 Betterman (TV seriál)
Di Gi Charat (TV seriál)
GTO (TV seriál)
Himiko-Den (TV seriál)
Mugen no Ryvius (TV seriál)
ToHeart (TV seriál)
Trouble Chocolate (TV seriál)
1998 Bubblegum Crisis: Tokio 2040 (TV seriál)
Cardcaptor Sakura (TV seriál)
Sakura to Tója to Cinderella (S01E14)
Princess Nine: Kisaragi džošikó jakjú bu (TV seriál)
Trigun (TV seriál)
1997 Ganbare Goemon (TV seriál)
Haunted Junction (TV seriál)
Kjúkecuki Miju (TV seriál)
Pokémon (TV seriál)
1996 Mahó šódžo Pretty Sammy (TV seriál)
Saber Marionette J (TV seriál)
VS Knight Ramune & 40 Fire (TV seriál)
Čódža Raideen (TV seriál)
1995 Ai tenshi densetsu Wedding Peach (TV seriál)
Fušigi júgi (TV seriál)
1994 Blue Seed (TV seriál)
Mahódžin guruguru (TV seriál)
1993 Hello Kitty (TV seriál)
1992 Cooking Papa (TV seriál)
Jú jú hakušo (TV seriál)
Kobo-čan (TV seriál)
1987 Hello Kitty's Furry Tale Theater (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky