foto

Jonathan Stark

  • nar. 16.2.1952 (67 let)
    Erie, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1995 Barefoot Executive, The (TV film)

TV seriály

2001 Svět podle Jima (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
1994 Ellen (TV seriál)
Chůva k pohledání (TV seriál)
Frannie's Choice (S01E21)
1992 Bob (TV seriál)
1990 They Came from Outer Space (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Brand New Old Love
1992 Máma a táta zachrání svět
1991 Hledám místo
1990 Spirit of '76, The
1989 Just Temporary (TV film)
1988 Rain Man
Zářivá světla velkoměsta
1987 Dům II
Projekt X
1986 Princ z Bel Air (TV film)
1985 Noc hrůzy
There Were Times, Dear (TV film)

TV seriály

2005 Návrat na výsluní (TV seriál)
1994 Ellen (TV seriál)
Hardball (TV seriál)
1992 Bob (TV seriál)
1990 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
My Brother's Keeper (S02E17)
1985 Měsíční svit (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)
1981 Darkroom (TV seriál)

Dokumentární

2007 Cinemassacre's Monster Madness (TV seriál) - a.z.

TV pořady

1990 On the Television (TV pořad)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2009 Svět podle Jima (TV seriál)
Heaven Opposed to Hell (S08E18)
Diamonds Are a Ghoul's Best Friend (S08E17)
I Hate the High Road (S08E16)
další epizody (12)
2008 Svět podle Jima (TV seriál)
Cabin Boys (S08E06)
Two for the Money (S08E05)
Andy's Proposal (S08E04)
další epizody (24)
2007 Svět podle Jima (TV seriál)
Jim's Birthday (S06E18)
Any Man of Mine (S06E17)
Devlin in Disguise (S06E16)
další epizody (18)
2006 Svět podle Jima (TV seriál)
Belaboring the Point (S05E22)
Jim's Best Friend (S05E21)
The Thin Green Line (S05E20)
další epizody (11)
2005 Svět podle Jima (TV seriál)
The Gift of Maggie (S05E11)
Lean on Me (S05E10)
The Dream (S05E09)
další epizody (28)
2004 Svět podle Jima (TV seriál)
Stalking Santa (S04E10)
Poking the Bear (S04E09)
The Hunters (S04E08)
další epizody (26)
2003 Svět podle Jima (TV seriál)
Secret Santa (S03E13)
Rules of Engagement (S03E12)
The Empty Gesture (S03E11)
další epizody (30)
2002 Svět podle Jima (TV seriál)
The Brother-in-Law (S02E11)
The Christmas Party (S02E10)
Thanksgiving Confidential (S02E09)
další epizody (23)
2001 Svět podle Jima (TV seriál)
An According to Jiminy Christmas (S01E10)
Andy's Girlfriend (S01E09)
The Turkey Bowl (S01E08)
další epizody (10)

Producentská filmografie

TV seriály

1994 Ellen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace