foto

Louis Mahoney

  • nar. 8.9.1938 (80 let)
    Gambie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 National Theatre Live: Allelujah! (divadelní záznam)
2013 Jonah
Kapitán Phillips
2011 Random (TV film)
2005 Střelba na psy
2003 Notting Hill Anxiety Festival
Wondrous Oblivion
1997 Fixlování
1994 Důvěra (TV film)
1990 Women and Men: Stories of Seduction (TV film)
1987 Volání svobody
White Mischief
1984 Sheena
1982 A Woman Called Golda (TV film)
1981 Omen 3: Poslední střetnutí
Rise and Fall of Idi Amin
1970 Praise Marx and Pass the Ammunition
1967 Slave Girls
1965 Curse of the Voodoo

TV seriály

2019 Dva světy (TV seriál)
You to You (S02E09)
2018 Dva světy (TV seriál)
Something Borrowed (S02E03)
Outside In (S02E02)
2015 River (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
The Trials of Jimmy Rose (TV seriál)
Ty, já a apokalypsa (TV seriál)
What Happens to Idiots (E04)
An Erotic Odyssey (E02)
2013 Cena za lidskost (TV seriál)
The Last Broadcast (S05E06)
2012 Cena za lidskost (TV seriál)
Being Human 1955 (S04E02)
Eve of the War (S04E01)
2008 10 dní do války (TV seriál)
2007 Pán času (TV seriál)
Ani mrk (S03E10)
2005 Casualty @ Holby City (TV seriál)
2004 Moře duší (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
Urban Gothic (TV seriál)
1999 Harbour Lights (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
1996 Turning World (TV seriál)
1995 Thief Takers (TV seriál)
1993 Health and Efficiency (TV seriál)
Útočník (TV seriál)
1992 Love Hurts (TV seriál)
Runaway Bay (TV seriál)
1990 One Foot in the Grave (TV seriál)
1989 After the War (TV seriál)
Saracen (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
South of the Border (TV seriál)
1987 Lenny Henry Show, The (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Jistě, pane premiére (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 The Old Men at the Zoo (TV seriál)
1982 Hrdina pro nikoho (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1980 The Spoils of War (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Ztráta paměti (S04E07)
1978 Profesionálové (TV seriál)
Člen klanu (S01E13)
1975 Hotýlek (TV seriál)
Němci (S01E06)
Quiller (TV seriál)
The Fight Against Slavery (TV seriál)
1974 No Strings (TV seriál)
Zrozeni ke svobodě (TV seriál)
1973 Whatever Happened to the Likely Lads? (TV seriál)
1972 Adam Smith (TV seriál)
Crown Court (TV seriál)
General Hospital (TV seriál)
1971 Jason King (TV seriál)
1970 Menace (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Softly Softly: Task Force (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1965 Public Eye (TV seriál)
The Man in Room 17 (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1964 Danger Man (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Dokumentární

1982 Nature (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

1983 Svět přírody (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace