foto

Lyn Kelly

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2016 Grand Unified Theory
2014 Květiny v podkroví (TV film)
2010 Betonové propasti (TV film)
The Traveler
2003 Jinnah - On Crime: White Knight, Black Widow (TV film)
1997 Dokonalá matka (TV film)
1996 Abducted: A Father's Love (TV film)
Spravedlnost: Příběh Diany Kilmurové (TV film)
1995 Boj o Jessicu (TV film)
Profík
Pád letu 174 (TV film)
When the Vows Break (TV film)
1994 Red scorpion 2: Zrozen k vítězství
Silueta (TV film)
Šance na přežití (TV film)

TV seriály

2007 Mistři hrůzy (TV seriál)
The Washingtonians (S02E12)
The Black Cat (S02E11)
We All Scream for Ice Cream (S02E10)
další epizody (4)
2006 Mistři hrůzy (TV seriál)
Valerie on the Stairs (S02E08)
The Screwfly Solution (S02E07)
Pelts (S02E06)
další epizody (12)
2005 Mistři hrůzy (TV seriál)
Cigarette Burns (S01E08)
Deer Woman (S01E07)
Homecoming (S01E06)
další epizody (8)
2004 Human Cargo (TV seriál)
2000 Na pomezí záhad (TV seriál)
1999 Hope Island (TV seriál)
1997 Night Man (TV seriál)
Policejní akademie (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
1991 Palace Guard (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky