Reklama

Reklama

Recenze (5)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zmínku si určitě zaslouží dvě vypuštěná kůzlátka velmi slušných proporcí, jedno zubařovo mistrovské stáhnutí kůže a jedna "Magneto" scénka ukradena z X-menů. Pro veškerou nudu okolo neexistuje v žádném přirozeném jazyce vhodné sprosté slovo, které by alespoň nastínilo utrpení, kterým si snad každý divák musel projít. Povídaní o klasickém manželském páru. Muž je hajzl a žena pomstychtivá mrcha. Nastane autonehoda. Žena se spálí a ležíce na nemocničním lůžku a čekajíc na definitivní smrt několikrát na okamžik zdechne a tyhle okamžiky využívá k tomu, aby strašila hajzla manžela. ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doceněno až na po2. Kvalitní počin s detektivem Cartlandem ze Silent Hill Revelation. Ta zlá žena. Taková sexy milenka a ona ne a ne chcípnouti, hahaha!!! Milencům furt někdo stojí v cestě. Buď haranti, nebo partner. Nebo oboje. Do háje. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobrý, velmi dobrý. Rozhodně jedna z nejlepších epizod druhé série (a v rámci celého seriálu by asi taky nebyla úplně nízko, ačkoliv žádné dechberoucí dílo to vlastně není) a po delší době záležitost, která se mi líbila skoro na plný počet. Velmi zajímavý děj, super atmosféra, povedený konec, úžasná Julia Benson. Takže dobrý. ()

Reklama

Reklama