Reklama

Reklama

Recenze (5)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stejně tak, jak nelze přehlédnout ani jednu z mnoha Milošových brad, tak nelze přehlédnout ani podobnost tohoto snímku s Tím. Veselá taškařice o retardovaném klaunovi zmrzlinářovi, který se vrátil ze zmrzlinářského záhrobí vykonat pomstu. Musím ovšem ocenit vskutku originální způsob úmrtí, kdy se oběti nemilosrdně proměnili ve zmrzlinu. To je opravdu děsivá záležitost. Jedná se o zvláštní hovadinku, která mě ovšem nijak zásadně nenudila, takže nepatrné 2 * zde zanechám. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klasický námět a opět výborně podaný. Zlý a zákeřný klaun, tajemné zmrzlinářské auto, temná minulost, strach, pomsta... vše tady bylo. Ačkoliv We All Scream For Ice Cream (ten název miluju) nepatří k nejlepším dílům, má skvělou atmosféru, dobrou hudbu, zajímavý příběh a já si ho strašně užil. A ano, od Kinga by to úplně klidně mohlo být... 85%, ale tentokrát malinko zaokrohluji nahoru. ()

BlackTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na rovnakej úrovni ako Argentovo Pelts, no úplne iné. Triviálna a predvídateľná historka s Williamom Forsytheom pod maskou zla v neuveriteľne príťažlivom balení. Viac takých častí! ()

Reklama

Reklama