foto

Peter Schiff

  • nar. 27.6.1923
    Neustrelitz, Německá říše
  • zem. 16.4.2014 (90 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Drei Gauner, ein Baby und die Liebe (TV film)
1996 Solotalent
1995 Ach du Fröhliche (TV film)
Begegnungen der anderen Art (TV film)
1992 Otto - Der Liebesfilm
1989 Der Bettler vom Kurfürstendamm (TV film)
Geld macht nicht glücklich (TV film)
Setkání
1988 Tatort - Schuldlos schuldig? (TV film)
1986 Vicky und Nicky (TV film)
Was zu beweisen war (TV film)
1985 Alte Sünden rosten nicht (TV film)
Didi a pomsta vyděděnců
Einmal Ku'damm und zurück
Küken für Kairo
Mein Freund Harvey (TV film)
1984 Heute und damals (TV film)
Manfred Krug: Krumme Touren (TV film)
1983 Ein Mord liegt auf der Hand (TV film)
Nachruf auf Othello (TV film)
Sorry (TV film)
1982 Klein Zaches, genannt Zinnober (TV film)
Schuld sind nur die Frauen (TV film)
1981 Das waren noch Zeiten - Kleine Geschichten von Kalke & Söhne (TV film)
Keine Angst vor Verwandten! (TV film)
Onkel & Co. (TV film)
Operation Leo
1980 Drei Schlafzimmer (TV film)
Leute wie du und ich (TV film)
Mein Gott, Willi! (TV film)
Meister Timpe (TV film)
Únos aut
1979 Gedankenketten (TV film)
Nachbarn und andere nette Menschen (TV film)
Tatort: Gefährliche Träume
Willi und die Kameraden (TV film)
Wo die Liebe hinfällt (TV film)
Zwei Mann um einen Herd (TV film)
1978 Beiden Freundinnen, Die (TV film)
Ein Hut von ganz spezieller Art (TV film)
Lieder aus der Küche (TV film)
1977 Auf der Insel
Erben ist menschlich (TV film)
Haupttreffer, Der (TV film)
Heinrich Zille (TV film)
1976 Die Hebamme (TV film)
Hans im Glück (TV film)
Tatort - Augenzeuge (TV film)
Tatort - Transit ins Jenseits (TV film)
1975 Ein Fall für Sie! - Sonnenschein bis Mitternacht (TV film)
Keine Spürhunde für den Fiskus (TV film)
Kleine Bank mit schlechten Noten (TV film)
Lehmanns letzter Lenz (TV film)
Little Boy (TV film)
Mein lieber Mann und ich (TV film)
So oder so ist das Leben (TV film)
Stellenweise Glatteis (TV film)
Tatort - Das zweite Geständnis (TV film)
1974 Ermittlungen gegen Unbekannt (TV film)
Jeden z nás dvou
Tatort - Gift (TV film)
Tausend Francs Belohnung (TV film)
1973 Liebe mit 50 (TV film)
Mein Onkel Benjamin (TV film)
Tatort - Ein ganz gewöhnlicher Mord (TV film)
Verwandte sind auch Menschen (TV film)
1972 Alle reden von Liebe (divadelní záznam)
Auf den Spuren der Anarchisten (TV film)
Die Promotionsfeier (TV film)
Fall für Goron, Ein (TV film)
Federlesen - Bilder aus dem Leben eines Einfallsreichen (TV film)
Friß, Pappi, friß! (TV film)
Heute hau'n wir auf die Pauke
Hofball bei Zille - Musikalisches Spiel im Berliner 'Milljöh' (TV film)
Sedm krvavých orchidejí
1971 Der trojanische Sessel (TV film)
Die Untaten des Fräulein Mikova (TV film)
Ehemänner-Report
Unser Willi ist der Beste
1970 Aus dem Alltag in der DDR - Zweiter Versuch einer Rekonstruktion nach Berichten und Dialogen (TV film)
Das Bastardzeichen (TV film)
Erschwerte Möglichkeit der Konzentration (TV film)
Interview mit Herbert K. (TV film)
1969 Der Versager (TV film)
Kellerassel (TV film)
O süße Geborgenheit (TV film)
Spion unter der Haube (TV film)
1967 Ausgefüllte Leben des Alexander Dubronski, Das (TV film)
Toter braucht kein Alibi, Ein (TV film)
Tragödie in einer Wohnwagenstadt (TV film)
1966 Die Nacht zum Vierten (divadelní záznam)
Hava, der Igel (TV film)
Kubinke (TV film)
Největší případ komisaře Maigreta
Prairie-Saloon (TV film)
1965 Die Heirat (TV film)
Freispruch für Old Shatterhand (TV film)
Man soll den Onkel nicht vergiften (TV film)
1964 Das Bild des Menschen. Gespräche einer letzten Nacht (TV film)
Die Schneekönigin (TV film)
Fall Jakubowski - Rekonstruktion eines Justizirrtums, Der (TV film)
Mezi supy
1963 Das Ende vom Lied (TV film)
Der Parasit (TV film)
1962 Genosse Münchhausen
1961 Unter Ausschluß der Öffentlichkeit
Wer die Wahl hat (TV film)
1960 Freddy und die Melodie der Nacht
1959 Liebe verboten - Heiraten erlaubt
1958 Die letzte Station (TV film)
1955 Peter Schlemihl (TV film)
1953 Knall und Fall als Detektive

TV seriály

2002 Der Kleine Mönch (TV seriál)
1999 Horečka (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
1995 A.S. (TV seriál)
Der Mond scheint auch für Untermieter (TV seriál)
Inspektor Balko (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
Elbflorenz (TV seriál)
Gerichtsreporterin, Die (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Briefgeheimnis (TV seriál)
Immer wieder Sonntag (TV seriál)
Sylter Geschichten (TV seriál)
1992 Ingolf Lücks Sketchsalat (TV seriál)
Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1991 Der Hausgeist (TV seriál)
1990 Wie gut, dass es Maria gibt (TV seriál)
1989 Molle mit Korn (TV seriál)
1988 Benjamin Blümchen (TV seriál)
1986 Detektivbüro Roth (TV seriál)
Großstadtrevier (TV seriál)
Lauter Glückspilze (TV seriál)
Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
Nervensäge, Die (TV seriál)
1984 Berliner Weiße mit Schuß (TV seriál)
1983 Ich heirate eine Familie (TV seriál)
Jakob und Adele (TV seriál)
1982 Das kann ja heiter werden (TV seriál)
Die Krimistunde (TV seriál)
1981 Fall Maurizius, Der (TV seriál)
Goldene Zeiten (TV seriál)
Manni, der Libero (TV seriál)
1980 Cafe Wernicke (TV seriál)
I.O.B. Spezialauftrag (TV seriál)
1979 Die Koblanks (TV seriál)
1978 Der rostrote Ritter (TV seriál)
Die Kur (TV seriál)
Ein Mann will nach oben (TV seriál)
Mein lieber Mann (TV seriál)
Médecins de nuit (TV seriál)
Wenn's nach mir ginge (TV seriál)
1977 Drei Damen vom Grill (TV seriál)
Jede Woche hat nur einen Sonntag (TV seriál)
1976 Den lieben langen Tag (TV seriál)
Direktion City (TV seriál)
Ein Fall für Stein (TV seriál)
1975 Beschlossen und verkündet (TV seriál)
Eine ganz gewöhnliche Geschichte (TV seriál)
Im Werk notiert (TV seriál)
Kara Ben Nemsi Effendi (TV seriál)
Lichtspiele am Preussenkorso (TV seriál)
Lockruf des Goldes (TV seriál)
1974 Dva roky prázdnin (TV seriál)
Kommissariat IX (TV seriál)
1973 Lokaltermin (TV seriál)
1972 Die Pulvermänner (TV seriál)
1971 Doppelgänger (TV seriál)
1970 Hamburg Transit (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Recht oder Unrecht (TV seriál)
1969 Alle Hunde lieben Theobald (TV seriál)
1966 Das Millionending (TV seriál)
1965 Unser Pauker (TV seriál)
1963 Meine Frau Susanne (TV seriál)

Host

TV pořady

1981 Löwenzahn (TV pořad)
1972 Denkste!? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace