foto

Colin Rix

  • nar. 1932
    Brentford, Middlesex, Anglie, Velká Británie
  • zem. 11.11.2013
    Newcastle, Monmouthshire, Wales, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Tanec s cizincem
1983 Events in a Museum (TV film)
1982 Doll's Eye
1981 Oko jehly
1980 Skok do prázdna
1979 Kdo bručí v base
1978 Dotek Medúzy
1976 Stíhači, na start!
1974 Stardust
1972 Jindřich VIII. a jeho šest žen
1969 Body Stealers, The
1968 Chitty Chitty Bang Bang
1963 Echo of Diana
1962 Dr. Crippen
Emergency
Serena
Strongroom
The Winter's Tale (TV film)
1960 Operation Cupid
1959 Strictly Confidential
1957 The End of the Line
1956 Behind the Headlines

TV seriály

1991 Plány a touhy (TV seriál)
1990 Chain (TV seriál)
1989 Navždy zelená (TV seriál)
1988 Hannay (TV seriál)
1986 Lovejoy (TV seriál)
1985 C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
Lytton's Diary (TV seriál)
Oscar (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Big Deal (TV seriál)
Robin Hood (TV seriál)
Sedm chudých rytířů (S01E03)
The Brief (TV seriál)
1982 Brookside (TV seriál)
Shine On Harvey Moon (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
Question of Guilt, A (TV seriál)
The Gentle Touch (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Víkend na venkově (S04E13)
1979 Dick Barton: Special Agent (TV seriál) - herec, a.z.
Park Ranger (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)
1976 Life and Death of Penelope (TV seriál)
The Chiffy Kids (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
Shades of Greene (TV seriál)
Space: 1999 (TV seriál)
The Full Circle (S01E15)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Beryl's Lot (TV seriál)
Warship (TV seriál)
1972 Arthur of the Britons (TV seriál)
Crown Court (TV seriál)
New Scotland Yard (TV seriál)
Six Days of Justice (TV seriál)
Uchazeči o trůn (TV seriál)
Villains (TV seriál)
1971 Budgie (TV seriál)
Follyfoot (TV seriál)
Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
The Onedin Line (TV seriál)
Upstairs, Downstairs (TV seriál)
1970 Big Brother (TV seriál)
Doomwatch (TV seriál)
Man at the Top (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
Vendeta za mrtvého muže (E17)
1969 Paul Temple (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
1968 The First Lady (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Sir Arthur Conan Doyle (TV seriál)
The Gamblers (TV seriál)
1966 Quick Before They Catch Us (TV seriál)
Room at the Bottom (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
The Baron (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)
Detective (TV seriál)
Redcap (TV seriál)
Story Parade (TV seriál)
The Brothers Karamazov (TV seriál)
The Sullavan Brothers (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 First Night (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Out of This World (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
Sir Francis Drake (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
You Can't Win (TV seriál)
1960 Deadline Midnight (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1956 Boyd Q.C. (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

TV pořady

1968 Frost on Sunday (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace